Znamo gde možete pronaći najlepše modele belih haljina

Početak
04/04/2024

Bela haljina je nesumnjivo bezvremenski klasik, bez obzira na godišnje doba. Savršena je i za kancelariju i za zabavu. Baš kao i mala crna haljina, ona je postala komad bez koga nijedan garderober nije kompletna.

Mi smo s toga za vas pipremili spisak onih komada koje možete pronaći u Beogradu, a u kojima ćete zasigurno izgledati predivno i stilizovano.

Klasična haljina dugih rukava (Zara – 4.990)

Ova haljina idealna je za prolećne večeri i popodnevnu kafu u gradu. Osim toga što pratili liniju tela, ovaj model je jednostavan i lako se kombinuje uz većinu stvari poput sakoa, zanimljivih cipela… Takođe, uz ovakvu haljinu možete poneti i diskretan nakit koji će definisati vaš stil.

Košulja-suknja (Zara 3.990)

Ovaj neobičan model preporučili bismo svima koji vole da budu jedinstveni. Kratka suknja u dezenu istom kao i košulja, učiniće vaš stil specifičnim ukoliko dodate na primer crne cipele na štiklu (ne previsoku!) ili čak bele elegantnije patike.

Mini haljina (Bershka 2,590)

Ovaj model mini haljine prati liniju tela i može se kombinovati takođe uz strukirani sako. Ukoliko želite da istaknete svoje atribute, ali u isto vreme da izgledate ženstveno, ovaj komad je pravi izbor za vas.

Haljina bez ramena (Bershka 2.390)

Haljine bez ramena ne voli baš svaka dama, ali one su dobre ukoliko želite da istaknete predeo vrata, ramena i naravno – predivno lanče. Svakako da proleće nije još uvek pravo doba za ovu haljinu, ali ukoliko odaberete dobar komad “za preko”, nećete pogrešiti sa njom.

Duga bela haljina (Bershka 3.990)

Konkretno, ova haljina sa širokim bratelama deluje kao da verujete proleću ali ipak, prizivate leto. Može se nositi uz loaferice (mokasine), ili dobar par baletanki.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Versace Icons – nova kampanja sa prepoznatljivim licima

Sledeći članak

Napravili smo spisak povoljnih muških elegantnih satova

Ne propustite

Da li znate kako je preplanula koža postala popularna zahvaljujući Coco Chanel?

Ranije bela koža je bila znak da ste deo viskog društva i

Bili smo u bekstejdžu revije Ralph Lauren u Milanu i zabeležili najlepše momente

Ekskluzivno na LA VIE EN ROSE pogledajte inovativnu mušku kolekciju brenda Ralph

Alesandro Mikele zna šta radi – pogledajte njegovu prvu kolekciju za modnu kuću Valentino

Do ponedeljka ujutru, ovoletnja Milanska nedelja mode protekla je uglavnom po scenariju.