/

Zašto svi pričaju o torbi brenda Coperni?

Foto: Žaklina Medenica/LA VIE EN ROSE

Posebna, inovativna… torba brenda Coperni razlikuje se od ostalih po jednoj stvari koju druge torbe nemaju – ugrađeni CD player. Da, dobro ste čuli.

U najavi koja bi neke mogla zbuniti i proizvesti pitanje: „Zašto?” konfekcijska modna marka Coperni objavila je tokom Nedelje mode u Parizu na Instagramu ono što bi moglo biti krajnji simbol oživljavanja nekadašnjih stvari.

Coperni CD-Player Swipe Bag kombinuje prepoznatljivu torbu linije Swipe sa onim što veoma liči na Sony, odnosno 3D štampani faksimil, oživljavajući kompakt diskove.

Nije iznenađujuće, ali Copernijeva oda tehnološkoj estetici 2K ne služi samo za prikaz, već i za dopunu izdanja kao što je slučaj sa trenutnom kolekcijom širokih pantalona i cipela na platformu.

Šta zapravo predstavlja ova torba i čemu služi?

CD-Player Swipe Bag je funkcionalan plejer za kompakt diskove, koji omogućava korisnicima da ponovo preslušaju svoju (roditeljsku) kolekciju CD-a. U sklopu toga nalazi se i priključak za slušalice, kao što je demonstrirao već i sam kreativni direktor i suosnivač brenda Coperni, Sebastien Meier na svom Instagram profilu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije