Foto: Žaklina Medenica/LA VIE EN ROSE

Zašto svi pričaju o torbi brenda Coperni?

Početak
15/10/2023

Posebna, inovativna… torba brenda Coperni razlikuje se od ostalih po jednoj stvari koju druge torbe nemaju – ugrađeni CD player. Da, dobro ste čuli.

U najavi koja bi neke mogla zbuniti i proizvesti pitanje: „Zašto?” konfekcijska modna marka Coperni objavila je tokom Nedelje mode u Parizu na Instagramu ono što bi moglo biti krajnji simbol oživljavanja nekadašnjih stvari.

Coperni CD-Player Swipe Bag kombinuje prepoznatljivu torbu linije Swipe sa onim što veoma liči na Sony, odnosno 3D štampani faksimil, oživljavajući kompakt diskove.

Nije iznenađujuće, ali Copernijeva oda tehnološkoj estetici 2K ne služi samo za prikaz, već i za dopunu izdanja kao što je slučaj sa trenutnom kolekcijom širokih pantalona i cipela na platformu.

Šta zapravo predstavlja ova torba i čemu služi?

CD-Player Swipe Bag je funkcionalan plejer za kompakt diskove, koji omogućava korisnicima da ponovo preslušaju svoju (roditeljsku) kolekciju CD-a. U sklopu toga nalazi se i priključak za slušalice, kao što je demonstrirao već i sam kreativni direktor i suosnivač brenda Coperni, Sebastien Meier na svom Instagram profilu.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Po čemu se Cartier torbe razlikuju od drugih?

Sledeći članak

Jacquemus kafe-cvećara u Seulu oduzima dah

Ne propustite

Roberto Kavali: Više od mode

Italijanski modni gigant Roberto Kavali, koji nas je napustio 12. aprila ove

Istorija brenda Canali – odela koja od 1908. oduševljavaju svet

Svima je dobro poznato da je Italija jedna od kolevki mode i

Otvorena spektakularna Dolce & Gabbana izložba u Italiji

Dolče & Gabana, poznati italijanski dizajneri otvorili su u Milanu izložbu “Od