/

Zaljubićete se u GIR: Zavirite u jedinstveni (novo)beogradski concept store

Foto: Žaklina Medenica

Nismo previše verovali da mesto o kojem vam govorimo u današnjem članku postoji u Beogradu. Istraživali smo i pronašli ga.

Jedinstvenog naziva i još jedinstvenijeg izgleda GIR nas je kupio čim smo zakoračili u njegov prostor.

KAFE GIR; Foto: Žaklina Medenica

Sa desne strane od ulaza je kafe, a sa leve veliki prodajni prostor za ljubitelje nameštaja i aksesoara za kuću. Kristalne čaše, vaze, lamperija i dodaci učinili su ga potpunim. Moderan stil koji bi vašem domu dao potpuno drugačiji izgled od uobičajenog.

Miris kapućina i drveta ovom koncept storu dao je poseban akcenat. Saznali smo da je nameštaj koji Gir ima u ponudi pretežno srpske proizvodnje i da je delo kreativnog tima ove radnje. Sve je njihovo, originalno i jedinstveno. Naravno, postoje i uspešne saradnje sa određenim brendovima koji doprinose da Gir „raste“.

Foto: Žaklina Medenica

Sigurno ste pomislili da ovakvo nešto postoji samo na Pinterestu ili Instagramu, međutim Gir nudi sve što vam je potrebno da stan ili kuću opremite vrlo estetično i sa ukusom.

Foto: Žaklina Medenica

Sve što vidite unutar prodajnog prostora sačinjeno je ljudskom rukom. Prava umetnost, složićete se. Pored stvari za opremanje doma, tu su i određeni komadi garderobe opuštenije varijante sa prepoznatljivim logom žira (možete pogledati na sajtu OVDE)

Ne bismo previše pričali, već zapravo puštamo da uživate u fotografijama koje smo načinili da vas „zagolica“ radoznalost kako biste sami istražili ovo mesto.

Foto: Žaklina Medenica

Adresa je Trešnjinog cveta 5, a pored razgledanja i kupovine, dobrodošli ste da uživate u ispijanju kafe kao u svom domu.

* Zabranjeno svako kopiranje tekstova bez odobrenja 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄

Odgovorite

Your email address will not be published.

Prethodni članak

Pet načina da pripremite baštu za proleće

Sledeći članak

Znate li šta je OZEMPIC lice?

Poslednje od Dom