Naomi Campbell, BMW
Foto: Instagram/ BMW

Visoka moda i automobili: BMW predstavlja model inspirisan Naomi Campbell

Početak
20/05/2024

Ako ste se nekada zapitali kakav uticaj jedna moćna i prelepa žena može imati, neće vam mnogo trebati da bi vam na pamet pala Naomi Campbell koja je pojam mode. Kada spojite supermodela i automobile, dobijate neprezaviđenu lepotu.

BMW je predstavio svoj prvi automobil visoke mode na ovogodišnjem međunarodnom filmskom festivalu u Cannesu koji je rezultat saradnje s Naomi, legendarnim supermodelom. Automobil, koji nosi naziv “ XM Mystique Allure” kombinacija je luksuza i inovativnog dizajna, inspirisan njenim prepoznatljivim stilom i sofisticiranošću.

Spoljašnjost vozila je “prevučena” dubokom Ultramarin, Naominu omiljenu boju, sa mat završnicom. Dizajn čini tekstil, uz baršun i svetlucave Frozen Metalliv šljokice, koje stvaraju prelaz iz intenzivne ljubičaste u duboki ultramarin, kako bi se zamaskirale linije između unutrašnjosti i eksterijera automobila.

Dizajn interijera uključuje personalizovane detalje koje je sama Naomi odabrala, čime se dodatno naglašava njen jedinstveni estetski senzibilitet. Ono što je važno reći jeste da je ovo prvi BMW koji je skrojen od materijala visoke mode. Samim tim, ovaj model je za prave ljubitelje mode.

BMW X7 Edition by Naomi Campbell je kreiran za one koji žele kombinovati vrhunsku tehnologiju, udobnost i prestiž u jednom vozilu.

Ovaj projekat je deo BMW-ove kampanje koja ima za cilj da poveže automobilsku industriju s umetnošću i modom, pružajući klijentima ne samo prevozno sredstvo, već i mogućnost da izraze svoj stil i umetničku stranu, da voze ono što bi možda i obukli, ako bi takav komad odeće postojao.

Naomi nije krila oduševljenje pred otkrivanje ovog modela, rekavši: „Bilo je zaista neverovatno svedočiti BMW-ovoj viziji BMW XM Mystique Allure. Osećam se duboko počašćenom što sam bila inspiracija za njihov prvi izložbeni automobil visoke mode, koji je jedinstveno remek delo u svakom pogledu.”

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Najmisterioznija britanska princeza: od kontroverznih izjava do gneva naroda

Sledeći članak

Oaze u Srbiji za odmor od gradske buke: pronašli smo kućice u kojima ćete uživati

Ne propustite

Kejt Midlton prvi put u javnosti posle šest meseci – zablistala u kreaciji omiljene dizajnerke

Za svoje prvo javno pojavljivanje u javnosti, posle gotovo šest meseci odsustva,

Pričom putujemo u Turkmenistan i donosimo vam bizarne zanimljivosti o najzatvorenijoj državi na svetu

Turkmenistan je zemlja u središnjoj Aziji, poznata po svojim pustinjama, bogatstvu naftnih

Izdvojili smo stvari koje morate posetiti u Milanu ako ste ljubitelji mode i umetnosti

Milano je svoju svetsku slavu stekao najpre zahvaljujući modi, zatim se razvio i