Foto: Maybelline

Veliki povratak Linde Evanđeliste – nova šansa zahvaljujući reklami za Fendi torbu

Početak
21/07/2022

Dobrodošla ponovo u svet modelinga, Linda.

Jedan od najpoznatijih svetskih supermodela, koja je bila na više od 700 naslovnih strana modnih časopisa, Linda Evanđelista, kandaska lepotica koja je osvojila svetsku scenu zelenim očima, neobičnim i unikatnim crtama lica, frizurama koje malo ko i danas može da iznese, a da izgleda tako sjajno, sigurno i lepo u svojoj koži vratila se na scenu. Radila je i nosila revije za najvažnija modna imena i brendove, kao što su: Šanel, Kristijan Dior, Valentino, Đorđo Armani, Prada, Fendi i mnoge druge.

Poznata manekenka koja se u 52. godini života podvrgla kozmetičkom tretmanu koji joj je uvećao količinu masnih ćelija, umesto da uradi suprotno, mislila je da joj je karijera završena… Naime, to je procedura poznata kao kriolipoliza, tačnije izlaganje određenih delova tela niskim temperaturama kako bi se smanjile masne naslage. Tretman je imao suprotno dejstvo. Pa je tako povećao, a ne smanjio njene masne ćelije, što je retka nuspojava, rekla je Linda jednom prilikom.

Trudi se da ponovo ima samopouzdanja

Sada se trudi da ponovo zavoli sebe, deleći iskustva, ali ujedno vodeći i pravnu bitku protiv estetskog salona gde je radila ovaj zahvat, tvrdeći da na sajtu nisu spominjali nikakve rizike.

Ali, Linda Evanđelista se vratila i zapravo izgleda bolje nego ikad. Naime, ona je zapanjila fanove glamuroznom forografijom na svom Instagram nalogu, kojom je najavila povratak manekenstvu. Evanđelista (57) sarađuje sa modnim brendom Fendi koji ujedno obeležava i njenu prvu pojavu otkako je prošla težak period zbog ovog zahvata. Supermodel pozira uz više šešira i torbica, promovišući Fendi modnu reviju, koja je zakazana za septembar ove godine.

Pogledajte kako ona izgleda:

Foto: Instagram

Podsetimo, u septembru 2021. godine, Evangelista je otkrila ovu katastrofu i od tada je delila fotografije užasa kroz koji je prošla, a ovo je njen zaista veliki povratak nazad u svet modelinga.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Louis Vuitton X Nike, kolaboracija koja je izazvala najviše reakcija

Sledeći članak

Komadi letnje obuće sa kojima nećete pogrešiti ove sezone

Ne propustite

Roberto Kavali: Više od mode

Italijanski modni gigant Roberto Kavali, koji nas je napustio 12. aprila ove

Istorija brenda Canali – odela koja od 1908. oduševljavaju svet

Svima je dobro poznato da je Italija jedna od kolevki mode i

Otvorena spektakularna Dolce & Gabbana izložba u Italiji

Dolče & Gabana, poznati italijanski dizajneri otvorili su u Milanu izložbu “Od