/

U sklopu sajma “Dodir Pariza” u Beogradu održana radionica “Be natural”

Foto: Autor Radionice “Be Natural” Aleksandra Kolarski-Čelar; Predavači Milica Jevtić, Andrea Stojanović i Kristina Bajić.

“Dodir Pariza” je najveći sajam lepote u regionu koji se održava u kontinuitetu 20 godina, dva puta godišnje (proleće i jesen). Posetioci dolaze ne samo iz Srbije, već iz celog regiona, kao i drugih zemalja.

Učešće na Sajmu “Dodir Pariza” vam pruža priliku da se predstavite ciljnoj grupi posetilaca na jednom mestu.

Sajam se sastoji iz dva dana (21. i 22. oktobar), a u nastavku vam prenosimo utiske sa prvog dana i radionice “Be natural” koja se održala u sklopu ovog Sajma, sa ciljem da damama predoči značaj zdravlja, prirodne lepote i njene nege.

Radionicu je vodila nekadašnja manekenka i direktorka modne agencije “Alek K” Aleksandra Kolarski Čelar, koja je uspela da okupi nekoliko vrhunskih predavača kao što su: Milica Jevtić (prvi beauty trener u Srbiji), Andrea Stojanović (osnivač kompanije WELLGEN), Kristina Bajić (master edukator Kallos Lash akademije),

U prijatnom društvu i velikom broju posetilaca, ova radionica zabeležila je uspeh i podstakla prisutne da ne zapostavljaju zdrav način života i brigu o sebi, već da konstantno rade na sopstvenoj lepoti duha i tela.

U nastavku pogledajte detaljnije kako je izgledala radionica BE NATURAL.

Foto: Bojana Doganjic/Studio Madrina
Foto: Bojana Doganjic/Studio Madrina
Foto: Bojana Doganjic/Studio Madrina

22. Oktobra protekao je i drugi dan Sajma, u sklopu kojeg je održan Kongres kozmetike “U znanju je moć“, edukativni segment za kozmetičare, estetičare i druge beauty profesionalce.

U okviru kongresa je održana i visokostručna predavanja u cilju edukacije iz oblasti kozmetike, estetike i nege.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije