Stav prirodne devojke o trendu silikona

Foto: Pexels

Kada govorimo o lepoti, prvo što nam na pamet padne jeste ona prirodna, što je i ispravno. Međutim, u današnje vreme pojam “lepota” je izgubio na težini jer se pod njime podrazumeva i ono što nije baš sasvim prirodno. 

Sigurna sam da se svako od vas oduvek pitao zašto nisam “savršena” poput one devojke s naslovnice?

Živimo u vremenu u kojem smo sve više okruženi popularnim damama koje svu svoju trenutnu popularnost temelje isključivo na jednom jedinom adutu, a to je fizički izgled. Kad ih vidimo, jedina misao koja nam prolazi kroz glavu jeste Zašto nisam kao ona ili Ako sam kao ona, imaću bolje šanse kod muškaraca…  

Foto: Pixabay

Grudi su ono što najviše privlači mušku pažnju, naročito bujno silikonsko poprsje. Okrenu se za time, dok pored njih u to isto vreme prođe minimum pet prirodnih devojaka koje iako lepe, ostanu nezapažene, što dovodi do toga da se osete neprivlačno ili manje vredno.

Glavni razlog zašto su muškarci “opsednuti” grudima je definitivno današnje društvo koje postavlja trendove. Ono što je devojkama donelo toliku popularnost svakako su društvene mreže koje traže savršenstvo. Društvo nameće da svaka mora da ima poneku estetsku operaciju ili silikone, a time smo nažalost okruženi iz dana u dan sve više. 

“Atraktivan izgled” je izgubio svoju pravu suštinu.

Foto: Pexels

Kakav efekat izaziva zapravo preterana estetska korekcija?

Ono čega velika većina takvih devojaka “u trendu” nije svesna jeste činjenica da odbijaju ozbiljne muškarce i ovakvim načinom privlačenja pažnje nesvesno samo umanjuju svoju vrednost u njihovim očima. Nažalost, to je svet kakav smo stvorili sami. Takođe, mediji i plasiranje sadržaja jedan su od većih razloga zašto su današnje devojke naklone ovome.

Prirodna lepota je najlepša

Kako sam i sama prirodna od glave do pete, volela bih da posavetujem sve devojke koje drže do sebe i koje cene sve svoje vrednosti, da nikada, ali nikada ne padnu pod uticaj društva i naročito da izbegavaju silikone, jer kao što sam već rekla – ništa nije lepše od prirode niti je može zameniti. Uz to, karakter i ponašanje su stvari koje devojku čine pravom damom, a dama ide samo uz gospodina.

Foto: Pixabay

Upamtite, pravi muškarac ne voli da se pretvarate i voli baš ono što jeste.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije