/

Šta nam to Jacquemus sprema pred praznike?

Foto: Jacquemus/logo

Dobro poznata francuska modna kuća Jacquemus svaki put iznenadi svojom kampanjom, reklamom ili revijom. Marketing tim koji stoji iza ovog brenda, vrlo pametno koristi svaki trenutak da oduzme dah obožavaocima, kao i to da minimalističkim pristupom modi obelodani svaku kreativnu ideju.

Kao što smo pisali u proteklom periodu, Jacquemus je predstavio novu knjigu pod nazivom “La Chouchou” (po kolekciji prikazanoj u Versaju) i otvorio novu radnju, odnosno kafe-cvećaru i to usred Seula (Južna Koreja)

Ovog puta, brend je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio nešto što je privuklo pažnju stotinama hiljada ljudi. Naime, najavljena je nova, praznična kolekcija pod nazivom “Guirlande, koju će javnost ugledati za pet dana.

Na drugom storiju (Instagram priča), dizajner je podelio video poznate pevačice Maraje Keri, te nam iz tog razloga mnoge zanimljivosti padaju na pamet.

Ostaje nam da vidimo šta nam je ovaj brend priredio… do tada, pratite LA VIE EN ROSE i najnovije vesti iz sveta mode, kulture i umetnosti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije