/

Srećna žena je najlepša žena – fotografije Dženifer Lopez sa venčanja to i potvrđuju

Foto: Društvene mreže

Ljubav je večna. To dokazuje priča čuvene pevačice Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka. Zabavljali su se kao mladi, a onda pronašli posle mnogo godina i venčali. Zvuči kao bajka, zar ne? Ali to je realnost koju oni žive.

Svet je iznenadila vest da su se venčali u tajnosti, tri meseca nakon veridbe. Najpre se nagađalo da li su to samo glasine ili je poznati par zaista izgovorio “sudbonosno da”, ali sada su se pojavile i fotografije koje to dokazuju.

Foto: Društvene mreže

Održana je ceremonija u Las Vegasu, a Dženifer Lopez je blistala u raskošnoj srebrno beloj venčanici Zuhaira Murada.

Kasnije, lepa Džej Lo presvukla se u jednostavnu, dugu haljinu bele boje, koja je sečena u struku i donji deo je blagog A kroja. Klasična haljina bez rukava na sebi ima i diskretan beli vez, a eleganciji su doprinele i besprekorna šminka, ali i divna, jednostavna frizura.

Dženifer Lopez je za svoje tajno venčanje imala krupne talase po dnu kose, dok je gornji deo kose pokupljen u visoki rep.

Foto: Društvene mreže

Uz to je nosila i jednostavnu belu torbu, a na fotografijama se vidi da je bila veoma uzbuđena i srećna.

Zaključujemo da je najlepša žena na svetu ona koja je srećna pored svog muškarca i kojoj ta sreća daje poseban sjaj. Ona žena koju usrećuje svaki sekund pored njega, kao što je to slučaj sa Dženifer.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije