Foto: Pexels

Šminka i nega u isto vreme – puderi sa serumom

Početak
19/12/2023

Smešteni između nege kože i šminke – puderi sa serumom su idealni za sve koji žele da iskoriste dodatnu količinu sastojaka koji neguju kožu, bilo da je u pitanju hidratacija, zaštita ili tena ispod šminke.

Serumski puderi su izuzetno popularni poslednjih nekoliko godina, sa usponom trenda estetike “menimalizam” kada je reč o šminkanju. Zaboravite formule za začepljenje pora koje imaju tendenciju da ostavljaju kožu suvom. Umesto toga, za vas smo pripremili opcije koje održavaju kožu u vrhunskom stanju dok u isto vreme obezbeđuju i savršenu šminku.

U nastavku predstavljamo 5 najboljih pudera sa serumom koji istovremeno neguju kožu i pružaju savršenu podlogu za šminku.

Maybelline Super Stay 24H Skin Tint Foundation + Vitamin C

Dobra, pouzdana serumska podloga ne mora biti i skupa. Postoji mnogo opcija u apotekama, a ovo je definitivno jedna od njih. Ovaj Maybelline serum u prahu sadrži vitamin C, što daje dodatnu zaštitu vašoj koži i hrani je.

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30

Ovaj serum u prahu brenda ILIA sadrži širok spektar aktivnih sastojaka koji pomažu u ublažavanju suvoće i neujednačenog tona kože, istovremeno smanjujući pojavu fleka, tamnih fleka, finih linija, bora i crvenila. Osim toga, takođe je veganski, bez okrutnosti i nehomogen, što znači da neće začepiti pore i izazvati neželjene akne.

Kosas Revealer Skin-Improving Foundation Broad Spectrum SPF 25

Kosas serum u prahu je dostupan u širokom spektru nijansi koje odgovaraju svakom tonu kože. Odličan za prihvatanje prirodnog izgleda, zahvaljujući laganoj pokrivenosti i dolazi sa zaštitom od sunca koja pomaže u zaštiti vaše kože od spoljnih faktora.

Glossier Stretch Fluid Foundation

Dizajnirana da se stapa sa vašom kožom, ova formula gel-kreme otporne na znoj i spoljne faktore, može se nositi i do 12 sati. Takođe je odobren od strane dermatologa i napravljen bez mirisa da odgovara čak i najosetljivijoj koži.

MAC Studio Radiance Serum Powered Foundation

Pogodan za sve tipove kože, MAC Studio Radiance serum u prahu dolazi sa širokim spektrom sastojaka koji neguju kožu kao što su glicerin, ulje jojobe i hijaluronska kiselina kako bi vaš ten održavao hidrataciju tokom celog dana. Lako se meša i pruža izbalansiranu pokrivenost.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Novi miris Massimo Dutti dostupan i u Srbiji

Sledeći članak

Frizure koje će dominirati u 2024. godini

Ne propustite

Naša preporuka: Jedan proizvod koji će zameniti četiri koraka u vašoj letnjoj rutini šminkanja

Sa dolaskom leta i toplijih dana, prilagođavamo sve svoje navike visokim temperaturama.

Italijanski luksuzni parfemi čiji će vas mirisi “odvesti na more”

Ako tražite luksuzni parfem, Italija je uvek dobra inspiracija. To je zemlja

Predstavljen novi dizajn bočice kultnog Chanel parfema

Kultni Chanel miris – N°5 L’EAU dolazi u ograničenom izdanju, a njegov