Foto: Pexels

Šminka i nega u isto vreme – puderi sa serumom

Početak
19/12/2023

Smešteni između nege kože i šminke – puderi sa serumom su idealni za sve koji žele da iskoriste dodatnu količinu sastojaka koji neguju kožu, bilo da je u pitanju hidratacija, zaštita ili tena ispod šminke.

Serumski puderi su izuzetno popularni poslednjih nekoliko godina, sa usponom trenda estetike “menimalizam” kada je reč o šminkanju. Zaboravite formule za začepljenje pora koje imaju tendenciju da ostavljaju kožu suvom. Umesto toga, za vas smo pripremili opcije koje održavaju kožu u vrhunskom stanju dok u isto vreme obezbeđuju i savršenu šminku.

U nastavku predstavljamo 5 najboljih pudera sa serumom koji istovremeno neguju kožu i pružaju savršenu podlogu za šminku.

Maybelline Super Stay 24H Skin Tint Foundation + Vitamin C

Dobra, pouzdana serumska podloga ne mora biti i skupa. Postoji mnogo opcija u apotekama, a ovo je definitivno jedna od njih. Ovaj Maybelline serum u prahu sadrži vitamin C, što daje dodatnu zaštitu vašoj koži i hrani je.

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30

Ovaj serum u prahu brenda ILIA sadrži širok spektar aktivnih sastojaka koji pomažu u ublažavanju suvoće i neujednačenog tona kože, istovremeno smanjujući pojavu fleka, tamnih fleka, finih linija, bora i crvenila. Osim toga, takođe je veganski, bez okrutnosti i nehomogen, što znači da neće začepiti pore i izazvati neželjene akne.

Kosas Revealer Skin-Improving Foundation Broad Spectrum SPF 25

Kosas serum u prahu je dostupan u širokom spektru nijansi koje odgovaraju svakom tonu kože. Odličan za prihvatanje prirodnog izgleda, zahvaljujući laganoj pokrivenosti i dolazi sa zaštitom od sunca koja pomaže u zaštiti vaše kože od spoljnih faktora.

Glossier Stretch Fluid Foundation

Dizajnirana da se stapa sa vašom kožom, ova formula gel-kreme otporne na znoj i spoljne faktore, može se nositi i do 12 sati. Takođe je odobren od strane dermatologa i napravljen bez mirisa da odgovara čak i najosetljivijoj koži.

MAC Studio Radiance Serum Powered Foundation

Pogodan za sve tipove kože, MAC Studio Radiance serum u prahu dolazi sa širokim spektrom sastojaka koji neguju kožu kao što su glicerin, ulje jojobe i hijaluronska kiselina kako bi vaš ten održavao hidrataciju tokom celog dana. Lako se meša i pruža izbalansiranu pokrivenost.

Prethnodni članak

Novi miris Massimo Dutti dostupan i u Srbiji

Sledeći članak

Frizure koje će dominirati u 2024. godini

Ne propustite

foto:pinterest/@WWD

Ko je Pat McGrath, umetnica koja je zasenila svet šminkom na reviji Maison Margiela?

U svetu šminke postoji jedno ime koje stoji kao stub kreativnosti, inovacije

U Beogradu predstavljena nova Kérastase premiére linija za negu kose

Kosa, kao simbol ženstvenosti i senzualnosti, je savršen način za ispoljavanje naše

Imamo odgovor na pitanje – koje labello je najbolje za negu usana?

Usne su jedan od najosetljivijih delova tela i zaštićene su samo tankim