Foto: LA VIE EN ROSE

Skyline Home x Igor Todorović, private experience – bili smo na događaju za pamćenje

Početak
24/04/2024

Dok se tka, niti se vezuju za nebo… Ovom rečenicom poznati modni kreator Igor Todorović obeležio je kolekciju NITI, predstavljenu na Nedelji mode u Milanu, a potom i u Beogradu.

Jedinstveni etno motivi u kolekciji, kao i motivi zlata prepliću se sa modernim dobom, u kojem svaka dama teži da bude odevena sa stilom. NITI upravo to nude, a moramo napomenuti da je posebni fokus na održivoj modi, čemu svaki modni kreator mora težiti u 21. veku, zbog mnogih izazova sa kojima se planeta susretala prethodnih godina.

Foto: LA VIE EN ROSE

23. aprila, Atelje Igor Todorović je u saradnji sa AFI Home Skyline organizovao privatni događaj za najbliže prijatelje i saradnike, kako bi detaljnije pojasnio svoju kolekciju i određene komade u njoj.

Mi smo prisustvovali predivnim trenucima iza zatvorenih vrata penthausa na dvadeset i šestom spratu najnovije stambene zgrade, iz kojeg se pruža pogled na Beograd (Belgrafe Waterfront, Vračar, Stari grad…) Simbolično, Igor je ovu lokaciju odabrao zbog rečenice kojom smo započeli ovaj članak.

Niti se vezuju za nebo, a Igorove kreacije su juče bile na posebnom mestu, tamo gde pogledom ka gore možete biti bliže veličanstvenom bezgraničnom prostoru.

Na ovoj prezentaciji Igorove kolekcije, prisutni su mogli na lutkama u celom apartmanu da pogledaju kreacije, a jedna je posebno oduzimala dah.

Crna haljina koja prati damsku siluetu, sa cvetom od šljokica na ramenu, proglašena je za jednu od najlepših haljina tokom mostre u Veneciji (fotografije ispod), budući da je kvalitetna – poput ostalih Igorovih kreacija, ali u isti mah vrlo elegantna i jednostavna.

Ovim događajem ujedno je prezentovan i AFI Home Skyline kao jedan od retkih stambenih kompleksa koji nudi luksuzni način življenja u samom srcu srpske prestonice.

Predlažemo da u nastavku pročitate intervju: Igor Todorović za LA VIE EN ROSE – “Revije su kod nas povod za izlazak, a najmanje prikaz tržišta”

Foto: LA VIE EN ROSE

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Danas svi nosimo kišobrane, ali malo ko zna njihovu zanimljivu istoriju

Sledeći članak

Zašto je nakit Jelene Đoković na dodeli Laureus nagrade privukao toliku pažnju?

Ne propustite

Da li ste se ikada zapitali ko stoji iza imena brenda Liu Jo?

Iako većina ljudi misli da je reć o kineskom brendu zbog imena

LA VIE EN ROSE iza kulisa modne revije brenda Tony Ward u Parizu

U raskošnom ambijentu hotela Potocki, prvog dana Nedelje visoke mode, u ponedeljak
Foto: Instagram/ @giorgioarmani

Giorgio Armani i njegovih 90 godina elegancije i luksuza

Danas slavimo 90. rođendan ikone italijanske mode, Giorgia Armania. Njegov život je