/

Sitnice koje će upotpuniti vaš izgled tokom hladnog perioda

Foto: Pinterest

Tokom hladnih dana često nam ponestane inspiracije za stilizovanje modernih odevnih kombinacija i jedino o čemu brinemo je da nam bude toplo i udobno.

Međutim, upravo aksesoari nam mogu pomoći da pored komfora ispunimo i estetski deo svakodnevnog odevanja.

Šal svakako nije otkriće, ali se može reći da konkretno, predimenzionirani, vuneni modeli definitivno vladaju modnom scenom. Možemo ih primetiti u raznim varijacijama boja i dezena, sa džinovskim resama na krajevima koje često viđamo da mnogi omotaju oko glave i vrata, pa ove zime zasigurno nećemo patiti i smrzavati se zbog lepote i trendova. 

Kožne rukavice vam možda zaliče na nešto što je nekada bilo IN, međutim danas možemo svedočiti povratku ovog komada na velika vrata. Možete ih upariti sa dobrom kožnom jaknom, dobrim parom kožnih cipela ili kvalitetnim kaputom koji će vašem izgledu dati vajb 80-ih.

Grejači za uši su trend koji se vraća na velika vrata i sigurno će ostaviti traga u mnogim kombinacijama. Ovaj interesantan i krajnje šarmatan detalj sjajno je rešenje da se zagrejete, a ne pokvarite frizuru što bi se verovatno desilo ukoliko stavite kapu. Iz prethodnih sezona vratio se i trend traka za kosu koji takođe osim što rešavaju bad hair day za tren, doprinosi izgledu i komforu.

Foto: Pinterest

Za nešto elegantnije prilike ili one za čiji je lični stil malo romantičniji, pravi odabir aksesoara su svakako mašne. Bilo plišane ili satenske, sa mašnom u kosi sigurno nećete pogrešiti. Pored varijacija mašni, u modi su i trakice koje možete uplesti u kosu ili od njih napraviti sopstvenu verziju mašne koja se perfektno slaže uz odevnu kombinaciju. Za ove i sve već pomenute modne detalje najaktuelnije boje su crvena, kraljevsko plava, smaragdno zelena i razne nijanse roze, pored kojih se uvek možete odlučiti i za klasičnu crnu, bež ili braon i belu boju.

Foto: Pinterest

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije