Sezona venčanja je tu, a sa njom i naši saveti za najlepši make up

Početak
22/04/2024

Proleće i dolazak lepog vremena je momenat kada se većina priprema za svoj veliki dan.

Foto: Pinterest

Mi smo iz tog razloga u nastavku za vas pripremili načine za najlepši make up tokom venčanja. Iako je svaka dama specifična i ima iste takve zahteve kada je u pitanju veliki dan, LA VIE EN ROSE tim se potrudio da zadovolji različite ukuse.

Natural Look

Za ovaj izgled zaboravite na težak puder, samo vam je potreban korektor. Korektor nanosite ispod očiju i na neke nepravilnosti koje imate na licu. Ukoliko vam, pak, ovo ne odgovara, onda puder zamenite BB ili CC kremama. Ujednačiće vaš ten, a neće dati osećaj težine na licu. Uz ovakav make up preporučujemo blago svetliji puder, kao i ruževe u nijansama prirodne boje vaših usana. Celokupan make up može da se “začini” kvalitetnim sjajem za usne koji će im dati volumen.

Crveni karmin i istaknute jagodice

Moramo priznati, crveni ruž retko kome pristaje (zbog različitih nijansi kože), ali uvek može da se pronađe odgovarajući. On je idealan za vaš najveći dan, s jedne strane simbolizuje radost i ljubav, a s druge senzualnost i ženstvenost. Njega je najbolje kombinovati uz naglašavanje očiju i jagodica, kako bi vam celokupan izgled imao “jačinu”.

Underpainting konturisanje

Ovo je jedan od najupečatljivijih šminkerskih koncepata već par sezona unazad. Popularizovala ga je slavna šminkerka Mary Phillips, a u pitanju je tehnika gde iscrtavate konture i rumenilo ispod sloja pudera, stvarajući idealno sjedinjen izgled. To je najefektniji način za postizanje besprekornog letnjeg sjaja, bez ostavljanja utiska kao da nosite tonu šminke.

Usne boje trešanja

Baš kao i u modi, ove sezone je trend boje trešanja prešao na make up. Ključni letnji trend lepote je naglašavanje bojom. Ovoga puta dolazi sveža interpretacija klasičnog izgleda, u kojoj crvenu menjamo drugačijom nijansom. Intenzivni koralni tonovi i trešnja usne su letnji hit i obožavamo ih. Nanesite sloj maskare i sjaja za usne kako biste postigli dodatno svež izgled.

Mermaidcore

Prateći motive sjaja, cilj je i da oči pokazuju naglašene prelive upravo holografskog sjaja kako bi se postigao efekat sirene. Fascinantan “vlažni izgled kože” postići ćete mešanjem pigmenata ili šljokica. U poslednje vreme, mnogi su prihvatili ovu tehniku mešajući pomalo senke za oči sa sjajem za usne, kako bi stvorili jedinstvene boje.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Tečne konture – donosimo vam novi trend nanošenja šminke

Sledeći članak

Stručnjaci objašnjavaju: koliko je manikir zapravo dobar za nokte

Ne propustite

“Lansiran” PRADA balzam koji menja boju pri dodiru sa usnama

Brend PRADA je nedavno predstavila liniju od pet negujućih balzama za usne

Tekst u beogradskom magazinu iz 1994. godine će vas slatko nasmejati

“Spor oko parfema” glasio je naslov u magazinu iz 1994. godine koji

Miris sunca na koži zatvoren u bočici – prvi parfem za muškarce Pharrella Williamsa

Vizionar, koji je uspešno realizovao sve svoje projekte, sada je lansirao najnoviji