Kako nositi i kombinovati belu košulju

Kako da je nosim, a da ne izgledam kao konobar? Ovo je pitanje koje smo čuli više puta. Bela košulja je osnova svakog ormara, a ako se zadesi da ne znate šta da obučete, ona je pun pogodak. Uvek kada pomislite da obučete običnu majicu, zastanite i izaberite upravo belu košulju.

Ona je najžešće “oružje” svakog muškarca. Jednostavna je, a u isto vreme i oličenje džentlmenske elegancije. Bilo da je nosite u kancelariji ili na piću, izgledaćete seksipilno.

  • U kombinaciji sa džinsom

Prilično najstariji modni trik, kreće se između sofisticiranosti i hladnog stava. Bez obzira da li ste se odlučili za džins pantalone, šire ili uže, zasigurno ne možete promašiti sa ovom odevnom kombinacijom.

Đavo je u detaljima – Izbor košulje u pravom stilu je od najveće važnosti.

Muškarcima se preporučuje da nose “šamberi” ili običnu “poplin” košulju – po mogućnosti sa kragnom na kopču. Sa druge strane, ako planirate da je nosite u kombinaciji sa farmerkama za večeru u restoranu, odlučite se za elegantniju košulju sa gustim tkanjem. Uštirkanost će vam pomoći da stvorite iluziju ozbiljnosti – čak i ako niste ozbiljni.

  • Uz “chino” ili lanene pantalone

Spojite bele oksfordice, belu košulju i lanene pantalone naprimer boje maslina ili poznate chino pantalone i videćete kako možete odjednom biti ozbiljno odeveni, a da ne uložite previše truda.

Jednostavnost bele košulje nudi neograničene mogućnosti u pogledu stilova.

  • Uz odgovarajuće cipele

Cipele koje uparite sa belom košuljom u potpunosti zavise od ostatka vaše odeće i mesta gde ste krenuli. Za noćni izlazak kombinujte belu košulju i mornarske pantalone sa nekim glatkim belim patikama (Oliver Cabell ili čak Stan Smiths)

Ako međutim volite izazove, dozvoljeno vam je da se zabavite kada je odabir cipela u pitanju. Potražite eksperimentalnije brendove kao što su Santoni ili Akuila, koje na sebi imaju smele tufne i resice.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije