/

Revija u Monci udružila ljubitelje mode i Formule 1

Dva sveta kojima nikada nije nedostajala želja i snaga za sanjarenjem, dva takmičarska sveta u kojima izazove često pobeđuju oni koji se najviše usude. Formula 1 i moda.

Modna umetnička kultura, najnovija inicijativa A Coded Worl organizacije sa sedištem u Italkolektiva kreativaca, koja je ovog puta spojila pomenuta dva sveta povodom 100 godina trka u Monci (Autodromo Nazionale di Monza), legendarne staze, simbola brzine, pobede i italijanskog stila.

Veličanstveni događaj održao se 10. septembra, u srcu prelepog parka Villa Reale Tennis koji je po prvi put bio domaćin ovakvog projekta.

Bile su predstavljene kolekcije modne kuće Mario Dice Design, sa svojim vizionarskim kreacijama u oblicima i bojama, „klasika i futurista“, jedinstvena i originalna mešavina elegancije, istraživanja i avangarde u upotrebi tkanina i dragocenih vezova koji čine ove odevni predmeti vanvremenski i kultni.

Sport i moda stupili su u interakciju i time dokazali da promena zapravo dolazi od onih koji ne odustaju od davanja života svojim snovima.

ACW partner je u različitim projektima i umetnicima vezanim za njegovu ideologiju: #najboljismozajedno, kao što je projekat Be a Model iz Srbije, na čelu sa modelom i skautom Aleksandrom Kolarski Čelar.

A Coded World je do sada takođe bio i partner sa nekoliko lokalnih nevladinih organizacija u Gani i Indiji.
Svaki napredak ove organizacije samo je dokaz autentičnosti i napornog rada koji ulaže u događaje i važnosti koju udruženje daje timu koji radi na postizanju zajedničkog cilja.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije