Revija u Monci udružila ljubitelje mode i Formule 1

Početak
13/09/2022

Dva sveta kojima nikada nije nedostajala želja i snaga za sanjarenjem, dva takmičarska sveta u kojima izazove često pobeđuju oni koji se najviše usude. Formula 1 i moda.

Modna umetnička kultura, najnovija inicijativa A Coded Worl organizacije sa sedištem u Italkolektiva kreativaca, koja je ovog puta spojila pomenuta dva sveta povodom 100 godina trka u Monci (Autodromo Nazionale di Monza), legendarne staze, simbola brzine, pobede i italijanskog stila.

Veličanstveni događaj održao se 10. septembra, u srcu prelepog parka Villa Reale Tennis koji je po prvi put bio domaćin ovakvog projekta.

Bile su predstavljene kolekcije modne kuće Mario Dice Design, sa svojim vizionarskim kreacijama u oblicima i bojama, „klasika i futurista“, jedinstvena i originalna mešavina elegancije, istraživanja i avangarde u upotrebi tkanina i dragocenih vezova koji čine ove odevni predmeti vanvremenski i kultni.

Sport i moda stupili su u interakciju i time dokazali da promena zapravo dolazi od onih koji ne odustaju od davanja života svojim snovima.

ACW partner je u različitim projektima i umetnicima vezanim za njegovu ideologiju: #najboljismozajedno, kao što je projekat Be a Model iz Srbije, na čelu sa modelom i skautom Aleksandrom Kolarski Čelar.

A Coded World je do sada takođe bio i partner sa nekoliko lokalnih nevladinih organizacija u Gani i Indiji.
Svaki napredak ove organizacije samo je dokaz autentičnosti i napornog rada koji ulaže u događaje i važnosti koju udruženje daje timu koji radi na postizanju zajedničkog cilja.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Budite elegantni i tokom jeseni uz komade koji će vaš stil učiniti savršenima

Sledeći članak

Patike sa platformom – najveća greška u istoriji obuće

Ne propustite

Volite loaferice, ali ne znate kako da ih kombinujete? Imamo savete za vas

Modni poznavaoci se slažu da su loaferice apsolutni modni hit ove sezone,

Beba Lončar – modni omaž ikoni stila domaće kinematografije i prirodnoj lepoti Beograda

U novoj rubrici “Modni omaž” na LA VIE EN ROSE, svake nedelje možete pratiti i

Mirjam Krajina ispred brenda Row Bag kreirala prvu torbu od piva: donosimo vam (sve) detalje

Raw Bag™ i Sabant, zagrebački brendovi koji vole inovacije i dizajn, objavili