Pronašli smo puder koji efikasno smanjuje podočnjake i podtonove

Početak
25/12/2023

Uparivanje ružičastog pudera za fiksiranje sa korektorom može pomoći u osvetljavanju područja ispod očiju i sprečavanju zelene boje uzrokovane tamnim krugovima.

U svetu lepote koji se stalno razvija, ljubitelji šminke su uvek u potrazi za novim trikovima i proizvodima kako bi poboljšali svoj izgled. Najnoviji trend koji je postao izuzetno popularan na društvenim mrežama je ružičasti puder za fiksiranje. Kreirao ga je Naezrah Desir, 25-godišnja influenserka sa sve većim brojem pratilaca TikTok-a, trend je sada privukao pažnju poznatih ličnosti poput Kajli Džener.

Ružičasti puder za učvršćivanje stekao je popularnost nakon trika sa korektorom, gde korisnici mešaju svoj korektor sa ružičastim rumenilom za prirodniji i uravnoteženiji izgled ispod očiju. Prihvatajući ovaj trend, brendovi lepote su se pridružili uvođenjem višenamenskih pudera za fiksiranje ružičastih tonova, zamenjujući tradicionalne prozirne pudere. Jedan od takvih proizvoda koji je postao viralan na TikTok-u je Mini Set & Brighten Povder Duo in Flossie šminke Jordane Ticia, poznate po svojim visokokvalitetnim proizvodima.

Foto: Instagram

Dakle, koja je tajna iza ružičastog pudera za fiksiranje? Sve se svodi na teoriju boja. Ružičasta je nasuprot zelenoj na krugu boja, što je čini efikasnim načinom za neutralizaciju zelenih tonova na koži. Ovo je posebno korisno za osobe koje se bave crvenilom ili aknama, jer ova stanja često imaju skrivene zelene nijanse.

Upotreba ružičastog pudera ne samo da pomaže u postavljanju šminke i smanjenju sjaja, već i poništava sve neželjene zelene tonove na tenu. Ovo rezultira ujednačenijim, blistavijim tenom koji daje prirodan sjaj.

Da biste u svoju rutinu uključili ružičasti puder za fiksiranje, nanesite puder i korektor kao i obično i lagano nanesite ružičasti puder za fiksiranje na delove lica kojima je potrebno podešavanje. Usredsredite se na područja sa crvenilom ili aknama i dobro izblendajte kako biste izbegli oštre linije.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Nova reklama za Chanel budi praznični duh u nama

Sledeći članak

Čišćenje i hidratacija – evo kako najbolje pripremiti kožu za šminku

Ne propustite

Donosimo odgovor na pitanje: koje su najbolje frizure i dužine kose za vaš oblik lica?

Ako želite da istaknete određene crte lica, poslušajte savete koje vam donosimo

Parfemi sa aromom jagode su pravi uvod u leto: donosimo vam najboljih pet po našem izboru

Složićete se da nije lako odoleti parfemu koji nas (diskretno ili izraženije)

Svaki parfem može da traje duže: donosimo vam trikove za postojanost mirisa na koži

Svi se nekada susrećemo sa situacijom da nam miris koji smo priželjkivali