Prirodno je uvek u modi – važni saveti sa “Be Natural” radionice

Početak
07/04/2024

Sa 20 godina imamo kožu kakvu dobijemo rođenjem, a sa 50 kakvu zaslužimo.

Ovom rečenicom prvog predavača na radionici Be Natural koja se održala 7. aprila u sklopu Sajma kozmetike “Dodir Pariza”, započeli bismo sa vama priču o sveopštoj nezi tela, uma, lepote i duha.

Dame su danas često izložene stresu i “nemaju vremena za sebe”, uz podosta izgovora, ali svaka treba da zastane i posveti se sebi. U to je svakako podrazumevana i nega lica kao i pravilna ishrana (koja ne mora nužno da bude i papreno skupa). Na radionici “Be Natural” u organizaciji Aleksandre Kolarski Čelar, čiji smo bili gost, čuli smo dosta korisnih saveta koje vam ovim putem i prenosimo.

Prvi predavač bila je Milica Jevtić, pro beauty trainer, make up artist i glumica koja je prisutnim damama davala izuzetno važne savete kada je reč o prirodnom izgledu pri korišćenju šminke. Najvažnija stvar kod šminkanja jeste da se ne preteruje u nanošenju iste, ali i da se bira ona kvalitetna koja nam neće štetiti koži lica.

Ono što je Milica posebno istakla jeste problem u jednolikosti žena danas, te i da upravo zbog načina šminke i nege – svaka izgleda u potpunosti isto. Njen savet jeste – Budite svoje, budite jedinsvene.

Ona je za goste priredila i zanimljivu igru – šta otisak karmina govori o vama, što se, na iznenađenje mnogih, ispostavilo kao tačno.

Drugi predavač bila je Andrea Stojanov, osnivač kompanije Wellgen, koja je sa prisutnima podelila savete za optimalno zdravlje žene u 21. veku. Istakla je i važnost zdravlja žena u preimenopauzi i menopauzi, kao i idealne načine da svoj organizam održimo zdravim (Unošenje vitamina, suplemenata poput kolagena, zdravih namirnica…) Ono što je Andrea istakla kao važno jeste unošenje vitamina B6, B12 i vitamina D kako bi naše telo kroz godine uspevalo da se odbrani od pojava različitih vrsta bolesti.

Usledili su Andreini saradnici iz kompanije Wellgen, koji su preneli svoje znanje iz oblasti ishrane i fizičkih aktivnosti tokom životnih ciklusa jedne dame.

Nakon razgovora o prirodnosti, usledile su još dva predavanja – Kristine Bajić, master edukatora Kallos Lash akademije, koja je istakla kako do savršenih, lepih i prirodnih obrva, a nakon nje, svoje predavanje na Be Natural radionici imala je i Dijana Đorić Internacionalno licencirani Beauty trener koja je iznela svoje veštine joge i gimnastike lica, sa fokusom na integrisani pristup zdravom životu.

U nastavku pogledajte kako je BE NATURAL radionica izgledala protekle godine:

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Tehnike pomoću kojih ćete na prirodan način vratiti licu sjaj

Sledeći članak

Dnevne SPF kreme za lice koje će vas sačuvati od novih bora

Ne propustite

Pamela Anderson već godinu dana ne koristi šminku: otkrila na koji način neguje lice

Jedna od najseksipilnijih glumica, koja je pokrenula trend “bez šminke”, nedavno je

Nega kože ruku je važna i tokom leta – donosimo vam savete za njeno održavanje

Jedan od najčešćih dermatoloških problema je isušena koža. Neki od faktora koji

Šta tokom leta šteti našoj kosi? Donosimo vam odgovore i važne savete za prevenciju oštećenja

Za svega dva dana stiže nam jedno od najvoljenijih godišnjih doba, leto.