Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
/

Veličanstveni modni trenutak, LA VIE EN ROSE na reviji Pjera Kardena u Beogradu

Početak

Revija Pierre Cardin u Beogradu održana je 14. septembra s početkom u 19:30, a mi smo događaj ispratili iz prvih redova. Ispunjena je jedna od poslednjih želja začetnika ove modne kuće, gospodina Pjera Kardena – da jedan njegov modni defile bude baš na ovom mestu u srpskoj prestonici.

Malo je reći da smo uživali u kolekciji “Mars”, s toga vam prenosimo deo atmosfere. Zavirite u ambasadu Francuske u Beogradu i veličanstvenu reviju, kao i u bekstejdž klikom OVDE.

19:00 – Okupljanje zvanica

Zvanice su se u Ambasadi Francuske u Beogradu okupile kako bi pogledale najnoviju Pjerovu kolekciju. Među njima su glumci, umetnici, dizajneri… Vesna Čipčić, Igor Todorović, Ana Stanić, Ana Đurić Konstrakta, Mira Adanja Polak… samo su neka od imena koja su svojim prisustvom uveličala događaj.

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Izložba tašni brenda Arte & Bellezza

U sklopu revije Pierre Cardin, kao što smo već pisali, postavljena je i izložba unikatnih tašni brenda Arte & Bellezza Dragane Mirčetić.

19:30 – Početak revije

Revija je započela uz zvuke umirujuće muzike, a nastavljena uz melodije koje podsećaju na svemirsku stanicu, budući da je i sam Pjer inspiraciju pronalazio u svemiru.

Pred početak obratili se ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar i njegova supruga Karol Marševska-Košar. Reviji je prisustvovao i novi umetnički direktor tima Pjer Karden, Rodrigo Basilikati Karden.

20:01 – Revija u toku, prikazani novi modeli iz kolekcije “Mars”

Publika je imala priliku da vidi šezdeset modela iz kolekcije “Mars” koja je predstavljena na poslednjoj Nedelji mode u Parizu, čije futurističke i skulpturalne siluete prate stil i DNK koji su doprineli uspehu slavnog kreatora.

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

21.15 – Kraj defilea

Nakon završetka revije i izlaska svih modela uključujući i decu sa natpisom “Cardin” na majicama, ako i gromoglasnog aplauza, usledio je koktel, druženje zvanica i razgovaranje o modi.

Shvatili smo da nam je na reviji ipak nešto faliko, odnosno neko… Veliki Pjer Karden.

Zabranjeno svako kopiranje tekstova i fotografija bez odobrenja magazina LA VIE EN ROSE.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije