Foto: Pexels

Pomoć u zadnji čas – šta kupiti damama za praznike?

Početak
30/12/2023

Praznici su odličan povod da obradujemo osobe koje volimo nekim lepim poklonima i znakovima pažnje. Ukoliko ste pažljivo slušali vaše lepše polovine su vam verovatno nagovestile šta bi želele da dobiju kao poklon. Ukoliko ste muškarac koji nije baš ispratio ili ne zna šta bi poklonio svojoj dami spremili smo za vas par predloga.

Parfem, kozmetika ili šminka

Ukoliko igrate na sigurnu kartu, onda je poklon u vidu parfema, kozmetike ili šminke pun pogodak. Birajte u skladu sa ukusom osobe za koju je poklon, a takođe možete odabrati i varijantu u vidu nekog već gotovog seta prozvoda.

Foto: Pexels

Nakit

Personalizovani komadi nakita, kao što su ogrlice sa inicijalima, narukvice sa gravurom ili prstenje, poklon su koji će oduševiti većinu žena.

Foto: Pexels

Modni komadi i dodaci

Ukoliko dobro poznajete stil vaše lepše polovine možete se odlučiti za neki unikatan komad garderobe ili pak modnih dodataka u vidu torbice, kaiševa, kapa, rukavica, šalova…

Tehnički gedžeti

Smart satovi ili slušalice mogu biti koristan poklon ukoliko vaša voljena osoba trenira ili voli da sluša muziku.

Poklon vezan za hobi

Ako ima poseban hobi ili interesovanje, pronađite poklon vezan za to. To može biti umetnički pribor, sportska oprema,muzički instrument….

Poklon kartice

Možete uplatiti neki kurs, radionicu, teretanu, ili ako niste najsigurniji šta bi se vašoj voljenoj osobi svidelo odaberite poklon karticu u nekoj prodavnici, te ona sama može da odabere pokon koji joj se sviđa.

Putovanje

Jedan od poklona koji će se svideti svim osobama koje vole da upoznaju i uče od drugim kulturama i da stiču nova iskustva. Možete odabrati neku destinaciju koju ste oboje želeli oduvek želeli da posetite i da ove praznične dane ulepšate i sebi njoj,

Foto: Pexels

Kreativni pokloni

Ono što svaka žena ceni je trud. To mogu  biti umetnički radovi, fotografije, ili ručno pravljeni predmeti koji su autentični. Možete na primer napraviti i advent kalendar koji će biti unikatan i jedinstven.

Koji god poklon da odaberete oslonite se na ukus dame kojoj poklanjate, a sve to dodatno možete začiniti lepom personalizovanom porukom i buketom cveća.

Prethnodni članak

Sjajne ideje za ukrašavanje prazničnih slatkiša

Sledeći članak

Brežuljci sa najboljim pogledom na Beograd

Ne propustite

Ko je Leonor od Asturije?

San svake devojčice jeste da postane princeza. Odmalena smo učene da smo

Sedite sa nama u kafe “Sloj” u čiji meni ćete se zaljubiti

Dorćol, na beogradskoj opštini Stari grad važi za jedan od najlepših delova

Pričom vas vodimo kroz najstarije hotele u Beogradu

Na mestu gde se stapaju istok i zapad, Beograd je privlačio goste