Foto: Pinterest

Parfemi koji će vas približiti 2024. godini

Početak
14/11/2023

Kako se bližimo narednoj godini, svet parfema je spreman da nas očara raznim mirisima koji obećavaju kada je reč o podizanju raspoloženja i umirivanju naših čula.

Od bezvremenskih klasika kao što je Black Opium Iva Sen Lorana do modernih kao što je Tocca, lista popularnih parfema za 2024. je raznolika koliko i očaravajuća, a mi smo za vas pripremili po izboru urednika nekoliko najefektnijih, koje će vas svojim notama “lansirati” u narednu godinu.

Butter by Keba

Najbolji izbor urednika: Utility Code Eau de Parfum

Butter by Keba’s Utility Code Eau de Parfum je jedinstveni miris koji sadrži kombinaciju prirodnih esencijalnih ulja i sintetičkih aromatičnih jedinjenja u cilju stvaranja izuzetno prijatnog mirisa. To je deo inovativne kolekcije brenda, koja se fokusira na kreiranje parfema koji su prijatni za čula i blagotvorni za telo.

Yves Saint Laurent

Izbor urednika: LIBRE Eau de Parfum Intense

Yves Saint Laurent’s LIBRE Eau de Parfum Intense je mirisni izraz elegancije i luksuza. Kao i sam brend, miris je poznat po svojoj apsolutnoj kreativnosti i stvoren je za prelepe žene koje je oblačio Iv Sen Loran.

Jimmy Choo

Izbor urednika: Flash Eau de Parfum

Flash Eau de Parfum Jimmy Choo je blistav i ženstven miris. Sadrži sveže note mandarine, zelenih trava i kruške, postajući snažno cvetni miris orhideje, a završava se bogatom i slatkom bazom karamele.

Robert Piguet

Izbor urednika: Gardenia Eau de Parfum

Gardenia Eau de Parfum Roberta Pigueta je šik i odvažan miris koji je revolucionirao svet parfimerije. Deo je kolekcije kultnog francuskog brenda, koja uključuje legendarni Fracas, parfem poznat po svojim cvetnim notama koje izazivaju snažan miris.

Tom Ford

Izbor urednika: Lost Cherry

Tom Ford’s Lost Cherry Eau de Parfum je opisan kao neodoljivi miris sa egzotičnom crnom trešnjom i likerom poput bombona, dodirnutim bademom, ustupajući mesto mešavini turske ruže i jasmina koji prodire u sva čula.

Floral Street

Izbor urednika: Wild Vanilla Orchid

Floral Street Vild Vanilla Orchid je veganski parfem jedinstvene mešavine kremastih zrna vanile, cveta i citrusa, sve ujedinjeno u buket svežeg jasmina. Zemljani tonovi bambusa predivno idu iz slatkoću prethodno pomenutih nota. Ovo je definitivno jedan moderan miris koji odiše samopouzdanjem i smelošću.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Saveti za što duže trajanje šminke na licu

Sledeći članak

Koje kreme za lice su najskuplje na svetu?

Ne propustite

Prirodno beli zubi – važni koraci za dentalnu negu

Osmeh je jedan od najlepših aksesoara koje možemo nositi. On odražava naše

Preporuka: Sveža i glamurozna šminka za proleće i leto inspirisana 1950-im

Proleće i leto su doba kada se svežina i glamur najbolje spajaju,

Arapski parfemi su nova opsesija, izdvojili smo najlepše

Samo kap parfema može da napravi malo čudo u našem životu. On