Foto: Instagram/@zendaya za bvlgari

Otkrivamo: Zašto Zendeja od svoje 14. godine nosi “So Kate” model štikli?

Početak
18/05/2024

Američka glumica Zendeja, turnejom povodom filmova “Rivali” i ,,Dine – drugi deo”, poslednjih meseci privlači veliku pažnju javnosti. Na ovoj turneji prikazala je veliki broj jedinstvenih odevnih kombinacija – od sportskih do savršenih elegantnih haljina. Međutim, jedan detalj je privukao posebnu pažnju javnosti. Odevne kombinacije su u većini slučajeva bile upotpunjene Louboutin ,,So Kate” modelom štikli.

Specifičan po svojim crvenim đonovima i izrazito visokim potpeticama, model ,,So Kate” jedan je od najprefinjenijih u modnoj industriji. Osnivači ovog modela kažu da ako nosite ,,So Kate” onda znate ko ste. Očigledno, kada nabavite jedan par ovih štikli, tu ne možete da se zaustavite. Mnoge poznate zvezde opredeljuju se za ovaj model. Jedan od najvernijih fanova, od osnivanja brenda bila je Elizabet Tejlor. Danas, neizostavno povezujemo glumicu Zendeju i “So Kate”.

,,So Kate je postao sinonim za Zendeju“, istakao je njen stilista Lav Rouč u modnom podkastu Rečo Omondi. On smatra da je “So Kate” jedan od najbolnijih, ali i najsvestranijih modela.

Istakao je da je Zendeju prvi put spojio sa ovim modelom cipela, kada je imala 14 godina. ,,Kada ih je prvi put obula, samo se srušila” rekao je Lav Rouč. On je uspeo da je nagovori da ne odustaje od njih. Kako navodi rekla mu je da samo želi da ih se otarasi, ali joj on to nije dozvolio. I tada je sve počelo. S’ obzirom da ih je zadržala, svakog dana ih je nosila. ,,Sada joj je stopalo istrenirano, može da ih nosi celog dana – da pleše u njima, trči niz stepenice, čak i da radi vežbe u njima”, istakao je Lav.

Pored činjenice da bi mnogi brendovi želeli da sarađuju sa Zendejom, Lav navodi da je jedina opcija za nju ,,So Kate” sa potpeticom od 120mm. Lav je istakao i to da su im poslali 40 pari cipela za turneju. Mnogi misle da je taj gest čist odnos sponzor-klijent. Međutim, interesantna je činjenica da ova ljubav između Zendeje i Louboutin brenda nije plaćeno sponzorstvo. Njihov odnos nikada nije bio – plaćanje za pojavljivanje u cipelama. Tokom turneje, najčešće se pojavljivala u belim ,,So Kate” štiklama.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

“Danski cvet” dominira modnom scenom: dodir elegancije u svetu jednostavnosti

Sledeći članak

Tri srpske dizajnerke čije kreacije Jelena Đoković rado bira za crveni tepih i teniske mečeve

Ne propustite

Da li ste se ikada zapitali ko stoji iza imena brenda Liu Jo?

Iako većina ljudi misli da je reć o kineskom brendu zbog imena

LA VIE EN ROSE iza kulisa modne revije brenda Tony Ward u Parizu

U raskošnom ambijentu hotela Potocki, prvog dana Nedelje visoke mode, u ponedeljak
Foto: Instagram/ @giorgioarmani

Giorgio Armani i njegovih 90 godina elegancije i luksuza

Danas slavimo 90. rođendan ikone italijanske mode, Giorgia Armania. Njegov život je