/

Da li su ovo najbolje odevene dame u 2021. godini?

Završila se 2021. godina, već smo zagazili u novu, ali mnogi i dalje sumiraju prethodu i to šta se u njoj dešavalo. Brojni modni magazini rekapituliraju najbolje što nam je prošla ponudila, u modnom smislu. Jedna od lista koja se najviše iščekivala je Vogue-ova sa najbolje odevenim slavnim ženama.

Prethodne godine dogodilo se nekoliko modnih trenutaka koji će se zaista pamtiti, od Amande Gorman i njenog Pradinog rajfa do Kim Kardashian u Balenciaginom haute couture odelu. Ali kada je u pitanju konstantno serviranje modnih hitova, ovo su žene na koje se uvek možete osloniti.

Bez obzira na ova nesigurna vremena, Zendaya je uspela nadrasti sve. Lady Gaga redefinirala je stil starog Hollywooda i Angelina Jolie postala je influenserka za vintage komade. Ovih 12 zvezda ukrasilo je naše dane dobrom modom, piše Vogue.

(Foto: Guliver Image)

Među njima je i Kate MossKate je u 2021. ušla u stilu supermodela, na naslovnici britanskog Vogue-a. Od tog trenutka, viđali smo klasičnu Moss u akciji. Večno šik slip haljine, trapezice u boemskom stilu s baršunastim blejzerom, kul kaftani za letovanje na Ibizi koje bi retko ko znao nositi. Kate možda nikad neće promeniti svoj stil, ali ona je naš omiljen podsetnik da klasici nikad ne zastarijevaju, objasnio je Vogue svoj odabir.

Foto: Pinterest

Legendarna francuska glumica Isabelle Huppert iza sebe ima sjajnu modnu godinu. Prepoznao je to i Vogue te je uvrstio na svoju listu.

Foto: Pinterest

Koju smo lekciju naučili gledajući 68-godišnju ikonu? Budite više kao Huppert, zaključuje magazin.

Zavirite u galeriju i razgledajte kombinacije preostalih dama koje je Vogue izdvojio kao najbolje odevene slavne žene u 2021. godini:

Odgovorite

Your email address will not be published.

Prethodni članak

Radionice „Sve o manekenstvu“ vas mogu vinuti na svetske modne piste

Sledeći članak

IZMISLIO PRVU JAKNU NA KOPČANJE: Preminuo čuveni italijanski modni mag Nino Cerruti

Poslednje od Crveni tepih