Noć 150.000$ – “zaronite” u najskuplji hotel na svetu

Početak
18/03/2024

Da li biste uopšte i nezavisno od novca proveli noć u najskupljem hotelu na svetu? Mi vas pričom vodimo kroz unutrašnjost ovog mesta kako bismo vam dočarali njegovu svrhu…

Koristeći posebno prilagođenu podmornicu za odmor, unutrašnjost dizajniranu i opremljenost prema specifikacijama individualnog zakupca, plovilo, nazvano Lover’s Deep Luxury Submarine, St. Lucia, najnovija je destinacija za odmor za sve parove. Cena jedne noći kreće se od 150.000$, a može dostići rang i iznad 250.000$.

Klub Mile Low, pokrenut za Dan zaljubljenih 2014. godine, pruža uslugu svetske klase koja parovima omogućava da se opuste i uživaju u izolovanoj lokaciji gde je okean granica između njih i ostatka sveta.

Sa tročlanom posadom na brodu; koji se sastoji od kapetana, kuvara i ličnog batlera (koji dele odvojene, zvučno izolovane stambene jedinice na drugom kraju podmornice kako bi se obezbedila privatnost gostiju), Lover’s Deep ima jedinstvenu mogućnost da bude na lokaciji koju odabere klijent, bilo da to je zadivljujući koralni greben na obali Svete Lusije ili u Crvenom moru.

Sa privatnim transferom, usluga se takođe može prilagoditi opcionim dodacima, uključujući transfere helikopterom sa sletanjem na plažu, besplatnu uslugu posipanja latica ruža ili doručak sa šampanjcem u krevetu.

Da bi se upotpunilo luksuzno iskustvo, razvijen je specijalizovan meni za degustaciju afrodizijaka kako bi se osiguralo da su gosti raspoloženi da u potpunosti iskoriste sadržaje Lovers Deep-a, koji takođe mogu da uključuju tuš za dve osobe na zahtev kupca. Jela uključena u cenu su ostrige, kavijar i dekadentni čokoladni fondant sa esencijom nara, biće ponuđena gostima koji rezervišu podmornicu kao deo paketa za medeni mesec.

Pogledajte kako izgleda hotel The Lover’s Deep Submarine:

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Finansijski saveti: Kako do zadovoljavajuće plate i kako upravljati njom

Sledeći članak

Kafa kod kuće kao iz kafića – priprema i trikovi

Ne propustite

Oaze u Srbiji za odmor od gradske buke: pronašli smo kućice u kojima ćete uživati

Ukoliko želite da pobegnete negde za vikend, a niste ljubitelj hotelskog smeštaja,

U susret Olimpijskim igrama donosimo vam spisak kraljevskih predstavnika na ovoj manifestaciji

Pored toga što nose titule vojvoda, vojvotkinja, princ ili princeza, mnogi plemići
Naomi Campbell, BMW

Visoka moda i automobili: BMW predstavlja model inspirisan Naomi Campbell

Ako ste se nekada zapitali kakav uticaj jedna moćna i prelepa žena