Foto: Instagram/ @haileybieber

Nakit koji je pristupačan, a poznate ličnosti ga rado nose

Početak
21/04/2024

Zašto nakit mora da bude skup da bi bio nošen, u trendu ili omiljen među poznatima? Neke od poznatih ličnosti su prethodnih meseci dokazale da nemaju problem sa tim da nose nešto što je, ili jeftino ili pristupačno – važno je samo da je estetski lepo.

Mi ćemo vam danas otkriti kakav je to nakit, koji brendovi su u pitanju i naravno – koje poznate ličnosti se ne plaše da na sebe stave komad nakita koji ne košta čitavo bogatstvo!

Missoma

Nakit ovog brenda nosi i Kejt Midlton i predivno joj stoji. Osim nje, tu su i Bella Hadid, kao i Siena Miler.

Šta je bolje od par krupnih zlatnih minđuša koje izgledu daju potpuno novu notu? Missoma je brend koji nudi pristupačan a autentičan i pre svega – etički odgovoran nakit. Minđuse sa slika su zlatne i samo su par modela koji su ovih dana u modi.

Koriste poludrago kamenje, kao i zlato i srebro, što mu daje luksuzan izgled. Kombinuju različite oblike i teksture kako bi stvorili dizajn koji se prepoznaje i kilometrima daleko. To je autentičnost koja nam je potrebna kada nosimo neki nakit. Važno im je da njihovi nakit bude održiv i društveno odgovoran – rade na smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu i time podržavaju lokalne zajednice. Zato su pre svega ekološki odgovorni.

Heaven Mayhem

Ovaj brend iz Los Anđelesa osnovan je prošle godine i brzo je postao omiljeni izbor “It” devojaka. Njegovi komadi inspirisani vintage stilom savršeno odgovaraju trendu ’80-ih koji se trenutno dešava u svetu nakita.

MEJURI

Ako Tejlor Svift odobri neki brend – znate da je dobar! Estetika nakita najbolje ide uz poeziju koju ona piše. Zato – ne tražite dalje od ovog brenda – jer ima sve što je jednoj ženi potrebno, a pristupačan je. Zapazili smo da njihove komade nose poznate dame poput: Selene Gomez, Ariane Grande, Olivie Rodrigo, Sidni Svini…

Naravno, ovo su samo neki od brendova koje možete uočiti kod poznatih i to veoma poznatih ličnosti. I kao što se da primetiti – ne mora koštati hiljade i hiljade evra – da bi uz neki komad osoba sijala. Ne zaboravite, nakit je tu da vam upotpuni autfit, zato nema potrebe da bude papreno skup već da bude pravljen sa ljubavlju, a nošen sa ukusom.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Povratak broševa: Schiaparelli estetika ponovo vlada svetom mode

Sledeći članak

Savršenstvo domaćih brendova nakita – morate ih imati u kolekciji

Ne propustite

140 godina Bvlgarija – predstavljena nova linija nakita i dijamantska ogrlica pravljena 2.800 sati

Poznata američka glumica indijskog porekla Prijanka Čopra zablistala je na proslavi 140.

Zašto je nakit Jelene Đoković na dodeli Laureus nagrade privukao toliku pažnju?

Da je nakit detalj koje žene obožavaju opšte je poznata činjenica. Bilo

Savršenstvo domaćih brendova nakita – morate ih imati u kolekciji

Zašto podržavamo domaće? Zato što u Srbiji postoji bezbroj “malih” dizajnera nakita