Foto: Instagram/@lorobar

Najlepši kafići u Beogradu za jutarnji mir i kafu

Početak
22/07/2023

Pregršt je restorana i kafića u prestonici koji svojim ambijentom privlače pažnju. Međutim, retki su oni u kojima se od ranog jutra može videti ispijanje kafe i uživanje u suncu. Leto je idealno baš za takvu “aktivnost”.

Zato vam u nastavku donosimo nekoliko prostora koje smo izdvojili za užitak i dobru šoljicu kafe i koji su provereno dobri.

Loro Bar – Novi Dorćol

Prijatan ambijent u srcu Novog Dorćola nalazi se na adresi Venizelosova 29n. Loro bar je novi objekat sa ukusnom kafom i prelepim urbanim ambijentom. Ali ipak, kada poželite malo mira ovde ga sigurno možete pronaći.

Kafić Veza

Ukoliko ste ljubitelji zdravog života i navika, kafić Veza nalazi se u blizini Loro bara, na adresi Venizelosova 20. Mirno je, a pruža vam se i mogućnost da probate neobičnu kafu od žira.

Kafe “Jam” Beograd

Urban ambijent Jam kafea, savršen je za ljubitelje “elegantne” jutarnje kafe i estetike. Nalazi se na adresi Knez Miletina 25 takođe na Dorćolu, a uz kafu na primer možete pojesti i dobar voćni kolač.

Kafić Skica sa pogledom na grad

Ako volite da se osamite i uživate u pogledu na Beograd, kafe Skica je savršeno mesto da se opustite i prepustite lepoti Kosančićevog venca. Mir je zagarantovan kao i dobra šoljica kafe.

Roll bar

Ako ne želite da budete u Knez Mihajlovoj ulici i gužvi, predlažemo da odete nekoliko koraka dalje na Obilićev venac. Kafe Roll bar je mesto u čijoj bašti se možete opustiti i uživati tokom jutra.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Barbie istorija – od nastanka imena do prve ikonične lutke 1959. godine

Sledeći članak

Šta je Karađorđevićima u rodu kralj Čarls III?

Ne propustite

Trg namenjen najpopularnijem glumačkom paru u srcu Vračara

U samom srcu srpske prestonice, Beogradu, otvoren je Trg Dragana Nikolića i

Sezona razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa je počela

Nova sezona razgledanja Beograda iz otvorenog turističkog autobusa pod nazivom “Beograd je vaš domaćin”

Kako su beogradske opštine dobile svoje nazive?

Na teritoriji Beograda nalazi se 17 opština, deset gradskih i sedam prigradskih.