Najlepši kafići u Beogradu za jutarnji mir i kafu

Foto: Instagram/@lorobar

Pregršt je restorana i kafića u prestonici koji svojim ambijentom privlače pažnju. Međutim, retki su oni u kojima se od ranog jutra može videti ispijanje kafe i uživanje u suncu. Leto je idealno baš za takvu “aktivnost”.

Zato vam u nastavku donosimo nekoliko prostora koje smo izdvojili za užitak i dobru šoljicu kafe i koji su provereno dobri.

Loro Bar – Novi Dorćol

Prijatan ambijent u srcu Novog Dorćola nalazi se na adresi Venizelosova 29n. Loro bar je novi objekat sa ukusnom kafom i prelepim urbanim ambijentom. Ali ipak, kada poželite malo mira ovde ga sigurno možete pronaći.

Kafić Veza

Ukoliko ste ljubitelji zdravog života i navika, kafić Veza nalazi se u blizini Loro bara, na adresi Venizelosova 20. Mirno je, a pruža vam se i mogućnost da probate neobičnu kafu od žira.

Kafe “Jam” Beograd

Urban ambijent Jam kafea, savršen je za ljubitelje “elegantne” jutarnje kafe i estetike. Nalazi se na adresi Knez Miletina 25 takođe na Dorćolu, a uz kafu na primer možete pojesti i dobar voćni kolač.

Kafić Skica sa pogledom na grad

Ako volite da se osamite i uživate u pogledu na Beograd, kafe Skica je savršeno mesto da se opustite i prepustite lepoti Kosančićevog venca. Mir je zagarantovan kao i dobra šoljica kafe.

Roll bar

Ako ne želite da budete u Knez Mihajlovoj ulici i gužvi, predlažemo da odete nekoliko koraka dalje na Obilićev venac. Kafe Roll bar je mesto u čijoj bašti se možete opustiti i uživati tokom jutra.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije