Foto: Pinterest/Liv

Najlepše kombinacije boja za muškarce tokom jeseni

Početak
01/11/2023

Jesen je nekolicini ljudi omiljeno godišnje doba upravo zbog kombinovanja garderobe različitog materijala i boje. Mi smo u nastavku pripremili spisak boja idealne za muškarce, koji bi u tim istim bojama pritom izgledati elegantno, ležerno ili pak otmeno.

Foto: Ralph Lauren

1. Maslinasto zelena i karamel

Maslinasto zelena i karamel su dve nijanse koje morate imati ove sezone, jer ih možete nositi na gornjem ili donjem delu tela.  ISkoristite je tako da uparite neke elegantne karamel pantalone sa maslinasto zelenim kaputem, plus belu majicu ispod za neutralni učinak.

2. Tamnoplava i bordo

Ako tražite nešto bogatije, mračnije i privlačnije, ne tražite dalje od kombinacije tamnoplave i bordo. Za ovu kombinaciju pobrinite se da bordo držite na gornjoj polovini tela, bilo da je to vaša jakna, košulja ili džemper. Može poslužiti kao suptilan dodir boje, pogotovo ako je vaša garderoba malo monohromatska i ne želite ništa previše svetlo. Iskoristite tamnoplavu na donjem delu tela putem nekih chino pantalona ili tamnih traperica.

3. Tamnosmeđa i bež

Ova kombinacija jednostavno viče jesenjim vibracijama, a za bež ne trebate tražiti dalje od klasičnog para bež chino pantalona, koje verovatno već imate. Uparite ih s tamnosmeđom jaknom ili ležernim kaputom. Ispod toga možete slojevito obući bež džemper s okruglim izrezom ili promeniti izgled neutralnom belom ili tamnoplavom majicom, ako ne želite ići u potpunosti sa smeđim nijansama. 

4. Siva i tamnoplava

Kada je reč o jesenjim mesecima, ponekad je bolje zadržati se kod neutralnih boja, a jedan od naših omiljenih stilskih poteza jeste kombinovanje sive i tamnoplave. Ove super svestrane nijanse tako dobro idu zajedno, pogotovo ako tražite kombinaciju boja za ležerno ili profesionalno okruženje. Upotpunite ležeran izgled tako što ćete upariti sivi džemper i belu majicu s elegantnim tamnoplavim chino pantalonama ili tamnim trapericama. 

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Finsbury shoes: Kvalitet muške mode

Sledeći članak

Savršenstvo muške elegancije i zimski komadi

Ne propustite

Ime Vojislav Jeremić oblikovalo mušku modu međuratnog Beograda

Najboljim od beogradskih krojača za gospodu smatran je veliki boem Vojislav Voja

Napravili smo spisak povoljnih muških elegantnih satova

U nastavku pokušajte da pronađete sat po vašoj meri. Mnogo je danas

(Prolećni) must have komadi u ormaru svakog muškarca

Prebacujemo fokus na jači pol i odabir garderobe kada je reč o