/

Najbolji balzami koji će vašim usnama vratiti sjaj i učiniti ih zdravim

Foto: Pexels

Naše usne dobijaju “puno ljubavi” kada su u pitanju ruževi u različitim bojama, ali u slučaju nege – ne toliko. Nežna koža usana jedno je od delova najpodložnijih promeni – od vremenskih uslova, do godina.

Srećom, postoji posebna kategorija balzama za usne sa SPF koji “ubrizgavaju” zdravu dozu SPF 30 plus UV zaštitu, što je neophodno koristiti tokom godine, a naročito letnjeg perioda.

Iako većina dama pretežno koristi ruževe, a tek poneka balzame za usne, želimo da istaknemo koliko su oni važni u svakodnevnoj nezi. Balzami, pored toga što pozitivno utiču na zdravlje kože usana, postoje određeni koji u sebi sadrže sjaj, pa ne morate brinuti za izgled.

Foto: Pexels

Sa toliko opcija, od kojih su mnoge prožete hidratantnim sastojcima kao što su ši puter, vitamin E i rashladna aloja, garantujemo da smo pronašli opcije balzama koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za hidratacijom i zaštitom.

U nastavku vam donosimo spisak balzama odobrenih od strane dermatologa koji će vašim usnama vratiti sjaj i učiniti ih zdravim:

Supergoop Plai balzam – SPF 30 sa Acai


EltaMD UV balzam – SPF 36

Colorescience sjaj za usne – SPF 35


Coola LipLuk organski balzam – SPF 30


Paula’s Choice Lip Screen – SPF 50

Aquaphor Lip Protectant + Sunscreen

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije