/

Najbolje odevene poznate ličnosti na dodeli Oskara 2022

Penelope Cruz in Chanel

Ne postoji veća pozornica od „Oskara“ kada je u pitanju moda na crvenom tepihu. Podstaknut decenijskim sjajem Holivuda, događaj je prilika da glumci postanu i modne ikone, predstavljajući se u visoko dramski prilagođenom izgledu koji ističe najbolje aspekte njihove ličnosti. Obratili smo pažnju kako su sve izgledale poznate ličnosti i kako im je pristajao „sav taj glamur“.

Mnoge zvezde su imale svog dizajnera koji im je pomogao da „pošalju poruku“. Koliko god da su privlačne već postojeće stvari, ništa lepše nema videti od novog dodatka na ovakvom iventu. Kada je Liya Kebede zakoračila na tepih u baršunasto crvenoj haljini iz kolekcije Pieter Mulier za proleće 2022. za Maison Alaia, bio je to uzbudljiv trenutak fantazije koji je milione ljudi upoznao sa Mulijerovim nadrealnim talentom.

Foto: Getty Images

Jedna od najuzbudljivijih stvari na dodeli Oskara bilo je to što su se mnoga „nova imena“ pokazala po prvi put svetu. Naprimer, Ireverent u puderasto plavom smokingu Bottega Veneta, Kodi Smit-McPhee-a ili pastelno ljubičasta Miu Miu haljina Demi Singleton koja je izgledala mladalački i dodavala dašak osveženja.

Foto: Getty Images

Pregled najboljih odevnih predmeta pruža sažet pregled i trenutnog stanja na crvenom tepihu. Elegantan, ali individualistički, izgled poznatih koji je definitivno osvojio prvo mesto ove večeri, trebalo bi da inspiriše ljubitelje mode u godinama koje dolaze.

U nastavku pogledajte galeriju u kojoj smo izdvojili (po našem izboru) najbolje odevene poznate ličnosti na ovom prestižnom događaju:

Odgovorite

Your email address will not be published.

Prethodni članak

Kim Kardashian šokirala izgledom na Paris Fashion week-u

Sledeći članak

Elsa Schiaparelli: Kratka istorija legendarnog džempera s mašnom

Poslednje od Crveni tepih