Foto: Pinterest

Zašto su muškarcima privlačne devojke neprirodnog izgleda?

Početak
10/01/2022

Ovo napisano se tiče muške populacije, ali se indirektno tiče i prirodnih žena. Na koji tačno način, videćete i same, ako budete pročitale tekst do kraja.

Majka priroda ili ipak silikoni i ostale gadosti, sve u cilju “četvorke” ili “petice”?

Dok žene može stimulisati i odlomak iz nekog romantičnog romana, muškarce stimuliše ono što vide. A grudi su nešto što ih posebno “uzbuđuje” i opsesivno privlači njihovu pažnju, reklo bi se.

Jedan od razloga zašto su muškarci opsednuti grudima je društvo, ali sudeći po svetu u kojem se nalazimo, ne prirodnim, već nažalost sve više – neprirodnim. Prošetajte gradom, izađite u klubove i biće vam jasno o čemu pričamo. Žene nose dekoltiranu odeću, bez brushaltera, kako bi se upravo ti silikoni istakli.

One na taj način smatraju da ističu svoj seksipil naglašavajući “ono veliko i neprirodno”, a zapravo, ni same nisu svesne da u očima normalnog muškarca mogu samo pasti, a onaj koji zna prave vrednosti, držao bi se dalje od toga i ne bi ga takva devojka ni privukla. Obratite pažnju na reklame, oglase u novinama, pa čak i modnu industriju… grudi su postale marketinški materijal. E, upravo se zbog tog “marketinga” nažalost, većina devojaka odlučuje za odlazak “pod nož”.

Pomislili ste sigurno hiljadu puta da ona sa neprirodnim izgledom počevši od usana, grudi, možda čak i zadnjice izgleda “skupo”. Greška! Takve devojke, uz određeno ponašanje mogu samo izazvati negativno mišljenje kod muškarca koji je u pravom smislu reči – gospodin.

Studije su pokazale da čak 70% muškaraca slaže kada kaže da im devojke sa silikonima nisu privlačne, međutim, shvatite da su to samo prazne reči za javnost i da je studija tačna, u trenutku kada u njihov život “ušeta” takva persona. Osim ako niste naletele na muškarca koji spada u onih 30%.

Foto: Pinterest

Muška opsednutost grudima

Koliko god neverovatno delovalo, ovo je postala tema ozbiljnog naučnog istraživanja. Autori veruju da se tajna skriva u hormonu koji majka luči u trenutku dojenja i koji stvara pojačanu vezu između majke i bebe. Efekti tog hormona opstaju i u kasnijim razdobljima života – smatraju autori.

Jedan od njih, Lari Jang, napisao je članak za “Hafington Post” u kom tumači zašto je, prema biološkim kriterijumima, muška opsesija grudima “prilično čudna”.

“Ljudska vrsta jedina među sisarima ima mužjake koji su fascinirani grudima ženki u kontekstu seksualnosti”, komentariše Lari Jang. I žene su jedinstvene među sisarima po činjenici da im grudi rastu u pubertetu.

Uspeh “Plejboja” i drugih muških magazina mnogi objašnjavaju baš činjenicom da muškarce neodoljivo privlače ženske grudi. Ta privlačnost je urođena, ne naučena. Momci ne uče u parku ili na ulici da su grudi nešto što bi trebalo da ih zanima. To je biološki uslovljeno i duboko usađeno u njihov mozak. 

Unikatno, lepo, prirodno i nežno

Ne zaboravimo to da se erotična privlačnost grudi bazira na tome da bi one zapravo trebalo da budu skrivene od tuđih pogleda. Najveći izazov leži u onome što ne možemo imati i zato grudi trabaju biti najslađe zabranjeno voće. Devojke drage, ako se pitate da li vredite ukoliko imate manje grudi, ako razmišljate da ugradite silikone u bilo kom delu svog tela, ako se pitate zbog čega je “vaš muškarac” poleteo za nekim veštačkog izgleda – PRESTANITE. Nije do vas, do muškarca je. Uzgred, šta će vam onaj koji ne zna da ceni ono što ima? Odgovor je prost. Naći će se muškarac koji će vas ljubiti, takvu prirodnu, od glave do pete.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Zašto su originalni parfemi toliko skupi? Kupac ne plaća samo ime brenda, već i proces izrade

Sledeći članak

Tajna prirodne lepote Dženifer Lopez

Ne propustite

Svaki parfem može da traje duže: donosimo vam trikove za postojanost mirisa na koži

Svi se nekada susrećemo sa situacijom da nam miris koji smo priželjkivali

Porculanski ten, istaknuta boja usana: kako su se žene šminkale 1930-ih godina?

Šminka je neizostavan deo rutine skoro svake dame, a koliko se ona

Beauty saveti: kako postići izgled Parižanke u samo nekoliko koraka

Maskara i crveni ruž su neizbežni deo lepote svake Parižanke, a ostatak