/

Ovi klasični komadi obevezni su u ormaru svake Francuskinje tokom leta

Foto: Pinterest

Iz sezone u sezonu modni trendovi se menjaju. Kada govorimo o modi, većina bi se složila da francuski stil odiše neprikosnovenošću. Već decenijama Francuskinje čuvaju status pravih dama sa stilom, besprekornom elegancijom i sjajnim spojem umerenosti i doze ekstravagancije. Mi bismo dodali i stav, jer one uvek neguju svoje mišljenje i jedinstveni izgled.

I dok je čitav modni svet opsednut aktuelnim trendovima – od narandžaste i pink boje do cut-out i asimetričnih krojeva, kojima ni mi nismo odoleli, Francuskinje se dosledno drže klasike. One su nas i ovog leta inspirisale klasičnim komadima koji čine da outfit izgleda elegantno, skupo i neprikosnoveno.

U nastavku vam otkrivamo par komada koji će, po mišljenju Francuskinja, outfit podići na viši nivo.

1) BELI LANENI KOMPLET

Jedan od najkvalitetnijih materijala jeste lan, koji u kombinaciji sa belom bojom i zlatnim detaljima čini da outfit izgleda superluksuzno. Ovu ležernu i šik kombinaciju leti možete nositi i u kancelariji i na večernjem partiju.

2) SVILENE HALJINE

Svilene haljine u trendu su već dve sezone i još uvek dominiraju i predstavljaju jedan od must-have komada. Dok se Francuskinje odlučuju za neutralne boje, mi Vam predlažemo da se slobodno usudite i odaberete neku od boja koje predvode ovu sezonu kao što su zelena, narandzasta ili pink i definitivno ćete privući veliku pažnju.

3) RETRO KUPAĆI

Retro kupaći kostim se, i ovog leta, na velika vrata vratio na modnu scenu. Jednodelni ili dvodelni, važno da je retro, tako nam poručuju Francuskinje. Naravno, obe varijante ovih kupaćih kostima su u zlatno doba Hollywooda nosile neke od najlepših žena toga vremena. Duboki struk, mašne, korpe i sve je tu, po uzoru na Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor i ostalih diva.

4) BLEJZER

Kada padnu letnje temperature ili za večernju šetnju pored obale, Francuskinje se uvek odlučuju da ponesu upravo ovaj klasik, elegantni blejzer. Jakne i dzempere Vam predlažemo da sklonite sa strane i sebi nabavite jedan ovakav must-have komad.

I na kraju, uvek imajte na umu, da su jednostavnost, dobar ukus i nega osnove dobrog stila, i da one ne koštaju mnogo novca, kao i to da je moda mnogo više od odeće, da ona postoji u vazduhu i da je živimo svakoga dana.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije