Foto: Žaklina Medenica/LA VIE EN ROSE

Modeli pred reviju Christopher Esber pozirali za LA VIE EN ROSE

Početak
29/09/2023

Kristofer Esber (Christopher Esber) dugo je slavljen kao zlato australijske mode. Ukoliko biste pitali nekoga od modnih novinara, blogera, ili do slavnih žena koje su često viđene da nose njegov rad na crvenom tepihu i oni će vam dati odlične razloge zašto je to tako. Između ostalog, dovoljno je reći da on samo zna kako da obuče ženu, sa istančanim stilom.

Dok je Australija spavala, Esber je gostiovao u Parizu, debitujući svoju prvu kolekciju za proleće/leto 2024. na zvaničnom kalendaru Nedelje mode.

Biti dobrodošao na Nedelju mode u Parizu nije mali “zalogaj” i to je ono na čemu je Esber radio poslednjih par godina, u tišini svojih ideja. On se publici u modnoj prestonici već prikazivao, te je potpuno prirodno da se ovakva stvar dogodi posle nekoliko godina.

Sve fotografije su delo našeg fotografa, te je strogo zabranjeno preuzimenje bez dozvole.

Njegov defile u Parizu, u Cite de Architecture et du Patrimoine bio je jasan podsetnik da Esber retko podleže bilo kakvom pritisku, bez obzira na šta je u pitanju. Prikazujući kolekciju za proleće/leto ’24, dizajner je još jedom dokazao da je ostao odan svom identitetu,

Njegovi prepoznatljivi izrezi bili su prisutni naravno, ali kako su se Esberove tehnike razvijale kroz godine, tako je i njegov fokus na detalje bio veći.

Možda je jedna od njegovih najistaknutijih prednosti od ostalih kreatora – potreba da ne pravi buku radi buke, jer ona dolazi isključivo od njegovog rad.

Foto: Žaklina Medenica/LA VIE EN ROSE

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Kako Pariz izgleda van revija tokom Nedelje mode?

Sledeći članak

“Revija” pre revije Victoria Beckham u Parizu

Ne propustite

Modna kuća Chanel konačno napravila drugačiju reviju

Najnovija kolekcija modne kuće Chanel na Nedelji mode u Parizu spaja klasičnu

Nova YSL muška kolekcija podseća na kolekcije iz šezdesetih

Muška kolekcija za zimu 2024. brenda YSL prikazana je kroz razviju u

Coperni i Pierre Cardin – kosmička misterija prikazana kroz modu

Osmog dana PFW jesen/zima 2024. ljubitelji mode bili su počašćeni spektaklom tematskih