Foto; Intagram/@miumiu

MIU MIU praznična kampanja – šljokice, tvid i kristali

Početak
03/12/2023

Novogodišnji praznici su idealan primer sinonima za darivanje. Čim osvane 1. decembar postavlja se to famozno pitanje “Gde ćeš za doček Nove godine?”, a to pitanje vuče odmah za sobom još jedno vrlo bitno pitanje a to je “Šta ćeš obući za doček?”. Da se i ove godine ne biste mučili oko pronalaženja savršenog autfita za doček, u nastavku teksta možete pogledati Holiday season kolekciju modne kuće MIU MIU i tu pronaći inspiraciju.

Novogodišnja kolekcija brenda MIU MIU u znaku je šljokica, tvida, organze i kristala, ova kolekcija predstavlja kombinaciju glamura pedesetih godina prošlog veka sa savremenom MIU MIU estetikom. Zaštitno lice ove kampanje jeste Emma Corrin, koja nam prikazuje idealne Mordore pumps cipele u kombinaciji sa Mini Hobo torbicom.

Kako i sami navode ,,MIU MIU praznična kampanja predstavlja i ogledalo vremena i pejzaš iz snova, okrenut ka unutrašnjosti – privatnosti- ali i spoljašnji odraz najdubljih misli. Prostori u kojima protagonisti žive su njihovi. Ali gde su oni tačno? Istovremeno nepogrešivo ljudski, ali vrlo malo van domašaja, to je prepušteno našoj mašti da odluči.“

Ručne torbe od lateksa u crvenoj boji, metalik ili zlatne torbe sa kristalima, odela sa suknjama od crnog svetlucavog satena, dezeni od organze izvezeni kristalima, komadi od sjajne kože sa kontrastnim kragnama i zlatnim dugmadima, kardigani od kašmira samo su kratki prikaz ove praznične kolekcije.

Od modnih komada posebno se mogu izdvojiti:

  1. Mini metalik metelase nappa kožna torba
  2. IVY braon kožna torba
  3. Izvezena haljina od organze
  4. Satenske cipele
  5. Vunena bež jakna/kaput

Sam koncept kolekcije pruža nam tu harmoniju gde se crni svetlucavi saten neprimetno preliva u taktalni tvid, dok svetlucava orgaza sa dodacila kristala, doprinosi samoj kolekciji. Svaki komad odeće odiše slobodom između vintidž elegancije i savremenog urbanizma.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Kako nositi malu crnu haljinu tokom zime?

Sledeći članak

Louis Vuitton tašne kao umetnička dela

Ne propustite

U toku je treći dan MFW, a mi vam donosimo rezime sa dosadašnjih revija velikih brendova

Biramo najbolje trenutke sa ovosezonske Milanske nedelje mode. Od revije kao omaž

Cult Gaia – Jedan od retkih brendova u čije kreativne torbice ulažemo ovog leta

Inspiracija iz prirode unapređena futurističkim avangardnim oblicima, čini aksesoare brenda Cult Gaia,

Modernija verzija mode 90-ih: Fendi predstavio novu kolekciju za sezonu proleće/leto 2025

Fendi kolekcija za proleće/leto 2025 oličenje je savremene muške odeće... Pitanje je,