manceraparfums.us

Mancera – miris koji će vas učiniti posebnima

Početak
05/04/2024

Brend Mancera predstavlja neobičan spoj porodičnog znanja i želje za kreirajem luksuznih parfema. Međunarodno priznati dizajner parfema Pierre Montale osnovao je niche parfemsku kuću Montale, kada počinje jedinstvena saradnja između oca i ćerke.

profumeriasares.com

Otac, opčinjen kulturom i dragocenim sastojcima Dalekog Istoka obogatio je svoje veštine umetničkim umećem svoje ćerke. Amélie je fotograf, vizuelna umetnica i zaljubljena u parfeme, koji su bili sastavni deo njenog odrastanja. Grafička umetnost se stapa sa olfaktornim dizajnom kreirajući vanvremenske parfeme.

Mancera predstavlja fuziju Zapada i Istoka, nepredvidivo putovanje u prošlost i viziju budućnosti. Parfemi ovog brenda izrađeni su od plemenitih i luksuznih sastojaka, retkih i dragocenih sirovina inspirisani strašću prema Art Deco dizajnom. Poznati duo predstavio 2008. godine svoj prvi parfem od kada ne prestaje da oduševljava kupce širom sveta. Kolekcije muških, ženskih i unisex parfema osmišljene su tako da očaraju ljubitelje modernih i orijentalnih mirisa. Iza brenda Mancera stoji želja za kreiranjem prvog brenda koji će obogatiti Zapad intenzivnim i najboljim sastojcima orijentalnih parfema.

Foto: Pinterest/Macinatta

Mancera okuplja isključivo najlepše materijale kako za sastav parfema tako i u estetici pakovanja – oud, ružina vodica, šafran, koža, kafa i vanila. Elegantno dizajnirane bočice prate raskoš parfema. Staklene boce izrađene su od najkvalitetnijeg stakla u prepoznatljivim bojama brenda – zlatnoj i crnoj. Francuska estetika pakovanja odražava perfekcionizam, luksuz i stil. Mancera parfemi osmišljeni su kao dašak Francuske, koji će biti uz Vas gde god da krenete.

Izvor: Belodore

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Šta su Economic parfemi i koje mirise kriju u sebi?

Sledeći članak

Spisak prirodnih dnevnih krema za negu lica

Ne propustite

Pamela Anderson već godinu dana ne koristi šminku: otkrila na koji način neguje lice

Jedna od najseksipilnijih glumica, koja je pokrenula trend “bez šminke”, nedavno je

Nega kože ruku je važna i tokom leta – donosimo vam savete za njeno održavanje

Jedan od najčešćih dermatoloških problema je isušena koža. Neki od faktora koji

Šta tokom leta šteti našoj kosi? Donosimo vam odgovore i važne savete za prevenciju oštećenja

Za svega dva dana stiže nam jedno od najvoljenijih godišnjih doba, leto.