Foto; LA VIE EN ROSE

LA VIE EN ROSE u prvim redovima revije Zuhaira Murada – od bekstejdža do modne piste

Početak
28/01/2023

Činilo nam se da smo sve videli kada je raskoš u pitanju, ali, prevarili smo se. Razuverio nas je 25. januar. Libanski modni kreator Zuhair Murad u prestižnom pariskom hotelu “Potocki” održao je reviju za sezonu proleće-leto 2023, na kojoj su kreacije po ko zna koji put oduzele dah publici. Osim elegancije, istakao se i kvalitet koji je pomenutog dizajnera lansirao među zvezde, gde zapisuje svoju modnu istoriju.

U nastavku vam donosimo ambijent u bekstejdžu ove revije, kao i sam defile koji smo posmatrali iz prvih redova.

Devojke su užurbano sređivale svoju frizuru i šminku pred izlazak na pistu. Frizeri i make up stručnjaci pokušavali su da ih opuste svojom pričom, kako bi trema nestala.

Foto: LA VIE EN ROSE

Osmesi su bili prisutni zbog sreće koja nije mogla da se sakrije sa njihovih lica. Bekstejdžom odjekivalo je “Požurite, imamo još malo vremena”, a fotografi su hteli da zabeleže svaki momenat iza scene.

Foto: LA VIE EN ROSE

Kao što možete videti na fotografijama koje smo ekskluzivno zabeležili u bekstejdžu, sve je proticalo u iščekivanju veličanstvenog momenta pred publikom.

“Osećam se neverovatno, jedva čekam da pokažem publici kreaciju koju ću nositi” rekla nam je u žurbi jedna od manekenki (fotografija levo).

I sam Zuhair nalazio se pored njih dok su se spremale za izlazak. Pripremao ih je i nameštao poslednji put određene komade na njima (šešire, rukave, cipele…), ali i neprestano izgovarao reči podrške – “Napred devojke”. Bilo nam je zadovoljstvo i velika čast da se nađemo među njima i da zabeležimo ovakve momente.

Foto: LA VIE EN ROSE

Publika je počela da ispunjava sa salu – pripremljenu sa ukusom, baš kao što i priliči jednom modnom događaju. Prostorije hotela “Potocki” dodatno su davale sjaj i raskoš, koji se ogledao i u Zuhairovim kreacijama.

I konačno… Svetla su se ugasila, a više od 100 ljudi sa nestrpljenjem je čekalo da prva devojka zakorači na pistu. Šou je počeo, a i mi smo ostali bez daha. Dinamična pozadinska muzika zajedno sa ambijentom – svetski!

VIDEO: LA VIE EN ROSE

Ne zna se koji dizajn haljine je lepši, ali upravo je međusobna razlika učinila to da svako pronađe nešto po svom ukusu. Rad Zuhaira Murada je jedinstven, a materijali koje koristi su od najboljeg kvaliteta. Od prave svile i dijamanata, do najkvalitetnijeg pliša i perja. U ovom slučaju – cena opravdava kvalitet.

Svaka njegova revija kruna je višegodišnjeg rada i truda da doprinese modnom svetu. Pariz je definitivno grad koji mu je sa razlogom otvorio svoja vrata. Za Zuhaira su elegancija i ženstvenost na prvom mestu, a njegov primer treba da slede mnogi koji žele ili su se već upustili u svet mode, kako bi ona išla u pravom smeru.

U nastavku pogledajte šta nam je manekenka Valeria Čenska rekla pred sam izlazak na pistu:

https://youtube.com/watch?v=LaIo5knrr18

* Zabranjeno svako kopiranje tekstova bez odobrenja 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄

Povezana vest:

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Većina se grozi videa u ovom tekstu, ali i dalje kupuje UGG obuću

Sledeći članak

Preminuo slavni modni kreator Pako Raban

Ne propustite

Roberto Kavali: Više od mode

Italijanski modni gigant Roberto Kavali, koji nas je napustio 12. aprila ove

Istorija brenda Canali – odela koja od 1908. oduševljavaju svet

Svima je dobro poznato da je Italija jedna od kolevki mode i

Otvorena spektakularna Dolce & Gabbana izložba u Italiji

Dolče & Gabana, poznati italijanski dizajneri otvorili su u Milanu izložbu “Od