LA VIE EN ROSE titula za najbolju kreaciju na Met Gali odlazi Gigi Hadid – evo i zašto

Početak
07/05/2024

Ako postoji nešto važno u vezi Gigi Hadid, onda je to zasigurno da zajedno sa svojim timom, ume da odgovori na temu Met Gale.

Prema našoj oceni budući da smo ispratili čitav sinoćni događaj, titula za najbolju odevenu damu odnela je upravo Gigi Hadid sa svojom veličanstvenom toaletom.

Za Met Galu, model se odlučila za modnu kuću Thom Browne zbog ovogodišnje teme “Bašta vremena”. Ona je ponela nepogrešivo belu toaletu – korset haljinu sa otvorenim ramenima i preuveličanim bokovima, koja je prekrivena svilenim moar kaputom i crnim satenskim trakama, a sve je bilo ukrašeno 3D žutim ružama.

Zbog čega nam je favorit?

Sa intenzivnim fokusom na svaki detalj, timu ove modne kuće (koji sadrži više od 70 ljudi) bilo je potrebno više od 13.500 sati da kreira ovu haljinu u potpunosti ručno, a ceo izgled će živeti u Braunovoj stalnoj arhivi i mnogo nakon Met Gale.

“Uvek je privilegija gledati kako Gigi oživljava kreaciju“, rekao je Thom za svetske medije i dodao: “Ona je pravi talenat koji briljira u svemu što radi”.

Još jedan šokantan podatak jeste da kreacija sadrži i 2.8 miliona perlica i predstavlja jednu vrstu skulpturalne haljine ove modne kuće.

Dodatni čar ove kreacije jeste taj što je Gigi mogla da skine “kaput” i ostane u uskoj beloj maksi haljini koja se sve vreme “krila” za trenutke van crvenog tepiha.

Pored veličanstvene haljine, Gigi je odabrala svoju šminku i frizuru u vintage stilu, što je upotpunilo njen izgled i istom dodalo nepresušnu eleganciju i lepotu. Minimalistički nakit, savršeno je pristajao uz celokupan look.

Pročitajte još: Modna slikovnica sa Met Gale – pogledajte autfite poznatih zvanica

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Modna slikovnica sa Met Gale – pogledajte autfite poznatih zvanica

Sledeći članak

Znamo kako je nastala haljina od peska prošetana na Met Gala večeri

Ne propustite

Da li ste se ikada zapitali ko stoji iza imena brenda Liu Jo?

Iako većina ljudi misli da je reć o kineskom brendu zbog imena

LA VIE EN ROSE iza kulisa modne revije brenda Tony Ward u Parizu

U raskošnom ambijentu hotela Potocki, prvog dana Nedelje visoke mode, u ponedeljak
Foto: Instagram/ @giorgioarmani

Giorgio Armani i njegovih 90 godina elegancije i luksuza

Danas slavimo 90. rođendan ikone italijanske mode, Giorgia Armania. Njegov život je