KVALITET I LEPOTA: Manjine “Boondewa” torbe po italijanskoj meri, osvojile Srbiju

Početak
09/09/2021

Mislili ste da samo Italijani uživaju u kvalitetnim torbama, za kojima dame iz naše zemlje polude kada odu u Milano i vide sav taj luksuz? Grešite. U Srbiji se pojavio brend po meri Italijana, a dame su odlepile za njim! Ako želite kvalitetnu torbu, vaša prava adresa je “Boondewa”.

Ovaj brend koji postoji već skoro tri godine po mnogo tome je jedinstven. Od materijala koji se koriste za proizvodnju, pa do kutija u kojima se šalje za isporuku kupcima.

Manja koja je po struci projektant enterijera, govorila je sa puno ljubavi o poslu koji je pokrenula sama i na koji je izuzetno ponosna.

– Nisam ni slutila da ću od ovoga napraviti brend, jer sam ušla srcem u sve ovo. Možda imam i malo viška kreativnosti. Meni se nekako sam od sebe napravio put da dobijem priliku za pokretanje ovog posla. Nisam razmišljala da ću napraviti ono što je “Boondewa” danas, i sve se dešavalo spontano. Nakon nekoliko burnih momenata u životu, izabrala sam ovo jer je posao koji ja volim, i nezavisna sam, što je najvažnije. I zaista, nekada je potrebno dotaći dno da bi dostigli visine. Ovde sam pronašla sebe, dajem onaj deo sebe koji najviše volim – svu svoju kreativnost polažem u svoj brend – rekla je Manja i dodala da je verovala oduvek u sebe i svoju sposobnost za dostizanje viših ciljeva.

Manja nam je ispričala i jednu zanimljivu priču

– U Zemunu je bilo sedište Boondewa-e. Svaki dan kada bih odlazila na posao prolazila bih pored zgrade koja se tek gradila na Novom Beogradu. I kako je ona rasla iz temelja, tako je rastao i moj brend. I rekla sam sebi “Ja ću ovde da živim jednog dana” i zaista, posle nekoliko meseci kasnije – živim u toj zgradi. Neke stvari morate jako da želite – ispričala je ona.

Nju je posao usmeravao na život van Srbije, neretko je preletala sa jednog kraja zemlje na drugi, pa je svoje znanje i stečeno iskustvo prenela na dizajn torbi, za kojima su dame u našoj zemlji “odlepile”. Kako je napomenula, to znanje je da minimalizmom pruži mnogo, baš kao što je učinila sa svojim brendom.

– U sebi sam oduvek posedovala preduzetnički duh i znanje za to. Prvih godinu dana sam sve sama radila. Vredno sam radila i bila uporna u celoj ovoj priči da bi ovaj brend postao ovakav. Prva zarada koju sam imala od svega bila je smešna, ali iskreno, zarada se povećela za vreme korona virusa i brend je tada doživeo ekspanziju. – U sebi sam oduvek posedovala preduzetnički duh i znanje za to. Prvih godinu dana sam sve sama radila. Vredno sam radila i bila uporna u celoj ovoj priči da bi ovaj brend postao ovakav. Prva zarada koju sam imala od svega bila je smešna, ali iskreno, za vreme korona virusa brend je doživeo ekspanziju. Shvatila sam da je to mojih pet minuta i dala sam tek tada sve od sebe. Porastao je i broj pratilaca koji su pozitivno reagovali na proizvode. Tada su žene sedele u svojim kućama i poručivale torbe online za rođendane dragim osobama, ili za neke druge prilike. Shvatila sam da je to mojih pet minuta i dala sam tek tada sve od sebe. Porastao je i broj pratilaca, a svi su pozitivno reagovali na proizvode.

Kupci mogu biti sigurni kada je u pitanju poručivanje Boondewa torbi iz Italije.

– Kada se pogleda stranica Boondewa-e (OVDE) dobije se jasan prikaz svake torbe. Ispod svake fotografije piše cena, dimenzija, kako je upakovana, za koliko stiže, da li ima besplatnu dostavu i da li je od kože. Sve informacije su dostupne. Zadovoljstvo mi je da odgovaram svim ženama. Toliko one imaju poverenja, da naprimer pošalju fotografiju haljine ili odevnu kombinaciju kako bismo im mi predložili torbu koja im se slaže uz to. Realizovano je i to da se Boondewa proširi na worldwide shipping, budući da ima dosta zainteresovanih kupaca i iz inosranstva.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

PUT NIJE BIO LAK, ALI JE BIO VREDAN: Dunja Jovanić stvorila je brend BÉBÉ, a sa njim i neobjašnjivu magiju

Sledeći članak

OD SEBE ĆU NAPRAVITI BREND, upoznajte Rada – modela specifičnog izgleda i neobične prirode

Ne propustite

Gde je nestala kvalitetna muzika? Kritikuje: Srđan Marković, kompozitor i džez muzičar

Bez muzike, život bi bio greška, rekao je davno čuveni Fridrih Niče,

Modna alhemija: Mitologija i folklor kroz kreacije srpske dizajnerke Helene Klešić

Svet mode ima mnoge oblike, posebno kada se kroz taj svet provuku

Psihološkinja Anđela Lazić odgovara na pitanja koja sebi postavljamo u 20-im

Naišavši na viralne Instagram objave umetnice Sonye, naslovljene – simbolično: “pitanja mojih