/

Komadi letnje obuće sa kojima nećete pogrešiti ove sezone

Foto: Pinterest

Leto već uveliko traje i vreme je da uronimo u nove trendove obuće za sezonu 2022. Nije bitno za koju priliku je potrebno, dobar komad obuće je uvek primećen. Izdvajamo najmodernije komade obuće za svaku priliku ove sezone.

1. SPORTSKE SANDALE

San svake žene je da nosi moderno i udobno, a ovaj modni trend je upravo takva kombinacija. Ovakve sandale su ove sezone uočene na nekoliko revija širom Evrope. Čar je u tome što ih možete kobinovati sa bilo kojim komadom odeće, da se osećate potpuno opušteno, a budete u trendu.

2. ŠTIKLE NA PLATFORMU

Platforme nam ponovo kucaju na vrata. Kako je na Paris Fashion Week-u prošetano nekoliko pari vioskih štikli na platformu, svi su poludeli za njima. Detalje koje možemo primetiti ove sezone jeste da definitivno dominiraju uočljive potpetice, jarkih boja.

3. BALETANKE

Još jedna korisna kombinacija udobnog i elegantnog. Ravnog, a ipak modernog. Gucci i Chanel su ove sezone poslali jasnu poruku da se ne mora nositi visoka potpetica da biste bili u trendu.

Ove sezone dominira apsolutno svaka vrsta, od šiljatog vrha do kockasto zaobljenih. Možete izabrati skroz ravne, ali bićete u trendu ako obujete i one sa niskom potpeticom.

Bezvremenske i šik. Uklopljive sa bilo čim. Izbor sa kojim se definitivno ne može pogrešiti.

4. ŠILJATI VRH

Odmah nakon baletanki, izdvajamo i bilo koji komad odeće sa šiljatim vrhom. Bilo to baletanke, štikle, mokasine ili pak nešto drugo, ove sezone nećete pogrešiti sa šiljatim vrhom!

5. MULES SHOES

Vraća se trend iz devedesetih. “Papuče sa platformom” su ponovo u trendu. Sa lakoćom se obuvaju, odišu elegancijom i lako uklopljive.

6. GLADIJATOR SANDALE

Jednostavno, a opet upadljivo. Moderno, ali pre svega udobno. Gladijator sandale su još jedan u nizu ovosezonskih trendova.

METALIK – trend koji morate ispoštovati!

Kada smo prošli sve modele koji su ove sezone u trendu, ne smemo zaboraviti da pomenemo i metalik boje koje ove sezone dominiraju scenom.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije