/

Kim Kardashian šokirala izgledom na Paris Fashion week-u

Kim Kardashian zapanjila je publiku svojom kombinacijom na Balenciaga reviji tokom Paris Fashion Week-a. Na Balenciaga reviji jesen/zima 2022/2023. Kim je pomogla u održavanju Paris Fashion Week-a, sedeći 6.marta u prvom redu dok je nosila novu kolekciju. Kombinaciju koju je ona nosila prikazao je i jedan od modela na samoj pisti.

Kombnacija koju je Kim nosila sastojala se od mačkastog odela sa visokim izrezom od žute trake za pakovanje i sa nazivom Brenda „Balenciaga“. Kim je nosila verziju torbe peščani sat, takođe umotanu istom trakom, preneo je magazin Vogue. Njena odeća je ispuštala zvuke škripe dok se kretala, pišu francuski modni mediji.

Foto: Instagram

Kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia, koji je dizajnirao odeću Kim za Met Gala 2021. i njen debi na gostovanju u SNL-u prošlog oktobra, je došao na ideju da se kolekcije na modnoj reviji održe na ogromnom lažnom snegu koji je prekrivao set u izložbenom centru Le Bourget u blizini francuske prestonice. Manekenke su doslovno prošetale kroz veštačku snežnu mećavu.

Bella Hadid je prošetala na pisti, dok su među ostalim slavnim gostima na samoj reviji bili zvezda popularne Netlix-ove serije „Euforija” Alexa Demie, plus Diplo, reperi A$AP Ferg i A$AP Nast i Salma Hayek, koja je podelila svoju fotografiju sa Kim na Instagramu.

Takođe su bile primećene francuska glumica Isabelle Huppert, koja je, kao i Kim, bila model za Balenciaginu kampanju za leto 2022, koja je predstavljena prošlog meseca.

Hotel u kome je odsela, Kim je napustila u crnom odelu, crnim kožnim čizmama do butina i belom ogrtaču. Kako nije primećena u Balenciaginoj kombinaciji pre same revije,  čini se da se presvukla u svoju trakom izlepljenu odeću neposredno pre same revije.

Foto: Pinterest

Ovo je bio Kimin drugi javni događaj od kada je sudija odobrio njen zahtev za razvod braka u toku njenog brakorazvodnog postupka sa bivšim Kanye West-om 2. marta . Sledećeg dana je ručala sa svojim dečkom Pete Davidsonom u Los Anđelesu, a kasnije se iznenada pojavila solo na svečanom otvaranju Revolve’s Social Cluba.

Odgovorite

Your email address will not be published.

Prethodni članak

MODNA (R)evolucija teksasa i džinsa

Sledeći članak

Najbolje odevene poznate ličnosti na dodeli Oskara 2022

Poslednje od Crveni tepih