Kejt Midlton prvi put u javnosti posle šest meseci – zablistala u kreaciji omiljene dizajnerke

Početak
16/06/2024

Za svoje prvo javno pojavljivanje u javnosti, posle gotovo šest meseci odsustva, princeza od Velsa odabrala je haljinu brenda Dženi Pekam.

Sa širokim osmehom na licu i u elegantnoj kreaciji dostojnoj najvažnije britanske ceremonije, Trooping the Colour, Kejt Midlton se prvi put pojavila u javnosti nakon što je u februaru ove godine obavestila javnost da boluje od raka i da je podvrgnuta hemoterapiji. Princeza od Velsa, koja je od poslednjeg pojavljivanja u javnosti željno iščekivana skoro šest meseci, slikana je prvo u automobilu sa porodicom, a nedugo zatim u društvu princa Vilijama i njihove dece – princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luiza.

Mnogima je odmah zapela za oko divna kreacija koju je Kejt odabrala za povratak na javne dužnosti. Reč je o beloj haljini britanske dizajnerke Dženi Pakem čije kreacije princeza obožava. Nenametljiva, jednostavna, ali veoma luksuzna haljina srednje dužine odgovarala je njenoj uobičajenoj modnoj pojavi. Kreacija je pratila liniju tela, a bila je ukrašena sa dve crne trake oko struka i imala je sličan detalj oko vrata.

Celu kombinaciju dodatno je ulepšala crno-bela mašna oko vrata. Takođe je upotpunila svoje crno-belo izdanje malom crnom Mulberry torbicom sa zlatnim detaljima i belim salonkama dok je na glavi nosila ogroman beli šešir dok joj je kosa bila skupljena u svečanu punđu. Bilo je tu i svečane šminke, a na njenom licu su se isticale prelepe biserne minđuše koje su celu kombinaciju začinile retro glamurom.

Princeza je svoju modnu kreaciju uskladila sa preslatkom kombinacijom svoje devetogodišnje ćerke Šarlot.

Šarlot se pojavila u tamno plavoj haljini A kroja koja je imala bele pruge na kragni i oko struka, a bela mašna u kosi bila je preslatki detalj. koji se dobro slagao sa belim baletankama na nogama male princeze. Šarlot i njena majka bile su savršeno modno usklađene, dok su njena braća za tu priliku nosila svečana tamnoplava odela.

Inače, tradicionalna parada Trooping the Colour je svečana proslava rođendana aktuelnog britanskog monarha, poznata i kao Kraljeva rođendanska parada. Održana u centru Londona, ova proslava predstavlja vrhunac ceremonijalnog kalendara britanske vojske i najvažniji je događaj od 1760. godine.

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Pričom putujemo u Turkmenistan i donosimo vam bizarne zanimljivosti o najzatvorenijoj državi na svetu

Sledeći članak

“Dolce vita” – poreklo fraze koja je zauvek promenila život u Italiji

Ne propustite

Ako poželite “ukus” plaže, donosimo vam spisak restorana u Beogradu koji služe izvrsna egzotična jela

Leto je tu, određeni broj ljudi odlazi na more, neko uz obalu

Ima 93 godine i više od 3.000 cipela u palati – intrigantna priča o najokrutnijoj vladarki

Imelda Markos bila je, žena izvanredne lepote, jedna od najlepših svog doba, i

“Dolce vita” – poreklo fraze koja je zauvek promenila život u Italiji

Sigurni smo da vam je poznata fraza “Dolce Vita”, ali verovatno samo