/

Kako stilizovati džempere tokom prelaznog perioda?

Foto: Pinterest/dzen.ru

Ovogodišnji topli oktobarski dani za nama i predstojeći novembarski, prosto nas navode da ih nazivamo prelazinim periodom. Jutra i večeri su izuzetno hladni, a ostatak dana pod suncem učinio je da se džemperi izdvoje i preplavili ulice, kako zbog prakticnosti i udobnosti koju nude, tako i zbog bezbroj modernih opcija za stilizovanje koje već posedujemo u svojim garderoberima.

Činjenica je da sa džemperom ne možete pogrešeti tokom prelaznog preioda, jer oni nikada ne izlaze iz mode. Vanvremenski krojevi modela, kojima čar daju volumen i tekstura materijala, najčešće se sreću u nautralnim bojama.

Upravo zbog učestalosti i lake dostupnosti svima čine da bez puno truda izgledamo doterano. Najpopularnije kombinacije su one uz farmerke i Samba patike ili Starke, kao i plisirane suknje.

Ipak, ove, kao i svake druge sezone izdvijilo se par trendova koji su znatno uticali na trend džempera. Pruge, spustena ramena i oversized rolke su trendovi koji su se u najvećoj meri odrazili na uzorak i kroj džempera. Međutim, o tome kako trendy nikada nije previše trendy, govore primeri stilizovanja ovakvih džempera uz ostale trendove sezone.

Prisutno je slojevito oblačenje tokom kog se džemperi obično nose prebačeni preko ramena, kao i trendovi boja, poput trule višnje ili monohromatsko stilizovanje.

Foto: LVER collage featuring: @vanessaroseblair, @keyiacook, @vikel

Varijacije džempera koje su oduvek poznate su svakao džemper-haljine, prsluci i kardigani. Ukoliko u svom gardeoberu već posedujete neki od ovih komada mogu vam poslužiti kao fokalni komadi oko kojih ćete graditi autfite u kombinaciji sa ostalim trendovima sezone. Kako je trenutne trendove najlakše ispratiti aksesoarima, preporučujemo vam da se fokusirate na obuću – slingback cipele, baletanke, mokasine ili bilo koje čizme do kolena.

Foto: LVER collage featuring: @junesixtyfive, @juliesfi, @marie_rgd

Za još saveta za stilizovanje, ostanite uz LA VIE EN ROSE.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije