/

Jednostavan stil mlade srpske glumice bi zasenio i Holivud

Foto: Instagram/@ monorindz

Mlada glumica Nevena Nerandžić pojavljivala se u nekoliko velikih domaćih serija poput “Nečiste krvi”, “Neki bolji ljudi” i “Crne svadbe” i svojim talentom osvojila je srca publike.

Pored glume, Nevena ima lep stil, koji u potpunosti godi njenoj spoljašnjosti – minimalistički, jednostavan, bez isticanja.

Sudeći po njenim objavama na Instagramu, ona pretežno bira jednobojne odevne komade. Diskretno otkrivajući deo sebe, budi maštu i odiše senzualnošću.

Primer toga jeste kada se na finalnoj večeri 13. Međunarodnog Festivala drama i serija FEDIS, organizovanoj u beogradskom Domu omladine pojavila u klasičnoj uskoj crnoj haljini “bez ramena”, kada joj je uručena i nagrada za ulogu Koviljke u seriji “Branilac”.

Haljina je ravno sečenog kroja, inače vrlo šik model koji ima duge rukave i otkriva ramena, što ga čini savršenim za jesenje večernje prilike. Ovaj model je inače poznat i kao Bardot Off Shoulder, budući da je slične tipove popularisala francuska glumica Brižit Bardo tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije