/

Jedan model cipela nosite do smrti: Četiri neobična modna saveta Ane Vintur koja treba da posluša svaka žena

Foto: Pinterest

Modni saveti uvek su dobrodošli, pogotovo ako dolaze od Ane Vintur. Ikona stila, godinama je krojila modne trendove, a svojim neprikosnovenim uticajem to čini i danas. Pročitajte koje su četiri stvari u koje svaka žena treba da investira, po Ani Vintur.

Uložite u upečatljivu ogrlicu

Kada je u pitanju Anina kolekcija nakita, jasno je da joj je drag jedan komad: ogrlica. Pretpostavljamo da bi svo prstenje i narukvice na svetu zamenila za svoj ukras na vratu, jer se retko fotografiše bez njega.

Ako morate nositi crno, odaberite zanimljive teksture

Vintur vrlo retko nosi crnu boju i umesto toga se oslanja na dugačak asortiman šarenih komada. Međutim, kada nosi crnu boju, čini je zanimljivom mešajući materijale poput vune, baršuna i antilopa. Takođe bira komade sa zabavnim ukrasima poput bisernih dugmadi.

Pronađite svoj model cipela i nosite ih do smrti

Vintur nije krila da je opsednuta jednim specifičnim parom golih sandala sa potpeticom dizajnera Manola Blanika koje je godinama nosila bezbroj puta. Poruka ovde je jasna: Kada pronađete svoj omiljeni par svestranih cipela, nemojte se plašiti da nabavite više pari i nosite ih dokle god možete.

Nikada ne potcenjujte moć midi haljine zanimljivog printa

Moglo bi se reći da Vintour više voli midi haljinu sa zanimljivim printom čak i više od svojih velikih sunčanih naočala? Glavna urednica voli njen stalno razvijajući asortiman midi haljina sa printom, koje nosi svuda, od revija do premijera na crvenom tepihu.

Pogledajte dodatak video u nastavku:

Odgovori

Your email address will not be published.

Prethodni članak

Prefinjene i elegantne sandale na meti kritika: PRADA i GUCCI povratile nostalgični trend

Sledeći članak

Dokaz da moda može otići predaleko: Ove čudne kreacije niko nikada i nigde ne bi nosio (makar se nadamo)

Poslednje od Moda