/

Jedan model cipela nosite do smrti: Četiri neobična modna saveta Ane Vintur koja treba da posluša svaka žena

Printscreen

Modni saveti uvek su dobrodošli, pogotovo ako dolaze od Ane Vintur. Ikona stila, godinama je krojila modne trendove, a svojim neprikosnovenim uticajem to čini i danas. Pročitajte koje su četiri stvari u koje svaka žena treba da investira, po Ani Vintur.

Uložite u upečatljivu ogrlicu

Kada je u pitanju Anina kolekcija nakita, jasno je da joj je drag jedan komad: ogrlica. Pretpostavljamo da bi svo prstenje i narukvice na svetu zamenila za svoj ukras na vratu, jer se retko fotografiše bez njega.

Ako morate nositi crno, odaberite zanimljive teksture

Vintur vrlo retko nosi crnu boju i umesto toga se oslanja na dugačak asortiman šarenih komada. Međutim, kada nosi crnu boju, čini je zanimljivom mešajući materijale poput vune, baršuna i antilopa. Takođe bira komade sa zabavnim ukrasima poput bisernih dugmadi.

Pronađite svoj model cipela i nosite ih do smrti

Vintur nije krila da je opsednuta jednim specifičnim parom golih sandala sa potpeticom dizajnera Manola Blanika koje je godinama nosila bezbroj puta. Poruka ovde je jasna: Kada pronađete svoj omiljeni par svestranih cipela, nemojte se plašiti da nabavite više pari i nosite ih dokle god možete.

Nikada ne potcenjujte moć midi haljine zanimljivog printa

Moglo bi se reći da Vintour više voli midi haljinu sa zanimljivim printom čak i više od svojih velikih sunčanih naočala? Glavna urednica voli njen stalno razvijajući asortiman midi haljina sa printom, koje nosi svuda, od revija do premijera na crvenom tepihu.

Pogledajte dodatak video u nastavku:

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije