/

PANDORA – unikatan dizajn prepoznatljiv širom sveta

Zakoračite u svet nakita sa 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄. Za one koji vole eleganciju, ili pak nešto energično i upadljivo – stvoren je da predstavi svačiji karakter i ispoštuje svačiji ukus. Današnji tekst posvećujemo Pandori – simbolu jedinstvenosti i glamura.

Pandora je osnovana 1982. godine sa sedištem u Kopenhagenu, od strane Per Enevoldsena, koji je u trenutku osnivanja bio tridesetogodišnjak. Godine 1999. odlučeno je da se stvori zlatna narukvica od 14 K pod nazivom Pandora Charm. 2000. godine stigla je mala serija ovih narukvica. Potražnja je bila zapanjujuća. Narukvice su postale poznate širom sveta. 2005. godine, Enevoldsen je otvorio 6-spratnu fabriku nakita Pandora u Bangkoku. Nakit je dobio sve veću popularnost i proizvodnja se postepeno širila. I danas, Pandora unikatan i detaljan dizajn kombinuje tradicionalan zanat i modernu tehnologiju i prodaje se u više od 100 zemalja na šest kontinenata u otprilike 7,700 prodajnih mesta, uključujući više od 2,600 konceptualnih prodavnica.

Rad kompanije prepoznatljiv je po velikoj unikatnosti samih proizvoda, bilo da se radi o narukvici, privesku, ogrlici, prstenu ili minđušama. Svaki komad je ručno izrađen. Uz Pandoru možete zabeležiti važan događaj u vašem životu i time pokazati da posebni trenuci ostaju zauvek unutar vas ili na vama, te ih nositi sa sobom. Nije bitno da li je u pitanju ceo komplet Pandora nakita ili samo jedan komad, zasigurno ćete zračiti originalnošću.

Jedan dizajn narukvica postao prepoznatljiv širom sveta

Najprodavaniji primerak nakita jeste narukvica na koju se kače ručno pravljeni jedinstveni privesci. Narukvica može biti izrađena od srebra sa 14k pozlatom i 14k roze pozlatom. Dizajn narukvice zavisi od njene namene.

Možete kupiti klasičan model sa zmijskom teksturom, okruglom kopčom, svetlucavim pavé pločicama itd. Žene širom sveta oduševljene su ovim brendom, jer tako iskazuju svoj stav i daju nakitu lični pečat. U njega možete utkati svoju notu, zajedno sa njim možete ispisati sopstvenu životnu priču.

 Pandora iz ugla autora

– Neko sam ko izuzetno voli ovaj brend. Dobila sam jednom prilikom na poklon poznatu „zmijsku“ narukvicu, koju krase predivni privesci. Ono što mi se dopada jeste to što mogu da kombinujem različite teksture narukvica sa privescima (svaki je poseban i drugačiji). Prva dva koja sam dobila na poklon su nadahnuta tematikom moje omiljene knjige o Hariju Poteru. Sebe sam častila priveskom u obliku male šape koja mi „greje srce“, a srcasti privezak prekriven je cirkonima i označava beskonačnu ljubav između mene i mog emotivnog partnera. 

Pandora je idealan poklon za vašu devojku, verenicu, majku, tetku, sestru, baku, bratanicu, kumu i drugaricu…

– Elegancija se ne izdvaja, već se pamti, rekao je jednom prilikom Giorgio Armani, a Pandora čini upravo da vaša jedinstvenost i elegancija ostane upamćena.

Odgovorite

Your email address will not be published.

Prethodni članak

ODLAZAK VELIKANA: Preminuo poznati francuski modni dizajner Tijeri Mugler

Sledeći članak

DŽENIFER LORENS: Deset kombinacija koje pariraju njenoj harizmi

Poslednje od Moda