Foto: Instagra,/@jacquemus

Jacquemus otvorio prvu radnju na planini

Početak
11/12/2023

Modna kuća Jacquemus otvorila je svoju prvu radnju na planini u Kurševelu, dragulju francuskih Alpa, poznatom po svom raskošnom ambijentu, skijanju i luksuznom načinu života. Ovo mesto se sastoji se od više sela, od kojih svako nosi svoj jedinstveni šarm.

Slično stilu pariskog butika na Avenue Montaigne, Jacquemusova planinska prodavnica u Kurševelu 1850 odiše jednostavnošću, uključujući božićne ukrase, dodajući šarm alpskom okruženju.

Kurševel čini jedno od najprestižnijih skijališta na svetu, koje često posećuju bogati putnici, poznate ličnosti i ljubitelji skijanja. Podeljena na Courchevel 1850, 1650, 1550 i 1300 (poznata i kao Le Praz), ova zimska zemlja nudi neuporedivo skijaško iskustvo na ogromnim, međusobno povezanim stazama. Ovo mesto je takođe poznato po svojim pedantno uređenim odmaralištima.

Osim skijanja, Kurševel se može pohvaliti nizom vrhunskih luksuznih smeštaja, gurmanskim restoranima i dizajnerskim buticima, koji služe elitnoj klijenteli koja traži ne samo izuzetne staze, već i sofisticirana iskustva posle skijanja.

Prethnodni članak

Dan kada su džemperi osvojili svet

Sledeći članak

Pepito – dezen koji nikada ne gubi na popularnosti

Ne propustite

Čovek koji je zaslužan za postojanje Nedelje mode u Parizu

Nedelja mode u Parizu jedan je od najznačajnijih događaja za svet mode.

U Srbiji postale IN cipele koje Francuskinje već godinama nose

Mary Jane baletanke jedne su od najtraženijih na svetskom modnom tržištu, a

DAN 2 Paris Fashion Week – od “skromnosti” Diora do YSL glamura

Nedelja ženske mode u Parizu ove godine startuje krajem februara. Od 26.02.