/

Izdvajamo najlepše izglede na Filmskom festivalu u Kanu 2022

Foto: Pinterest

Kanski Festival filma je prošao, a mi smo čekali da se utisci slegnu, te potom da izdvojimo najlepše izglede na tom iventu. More blistavih haljina i elegantnih odela, još jednom su potvrdili da je i ovo, pored filmskih, jedan od većih modnih događaja u godini. Ali svi koji vode računa o tome kako će biti obučeni, mnogo više čak vode računa na to kako će njihova lica i frizure izgledati.

Postoje zvezde koje prihvataju izvesnu bezvremenost, poput Džulijane Mur ili Rebeke Hol koja je nosila razbarušenu kosu i jarko crveni karmin. Zatim, naravno, postoje oni koji idu malo smelije. Viola Dejvis je oduševila kristalnim brošem za kosu umetnutim u afro frizuru… U nastavku vam donosimo dame koje su se svojim izgledom, po našem mišljenju, izdvojile iz mase onih koji su prisustvovali Festivalu.

VIOLA DAVIS

Foto: Pinterest

JULIA ROBERTS

Foto: Pinterest

ANNE HATHAWAY

Foto: Pinterest

EVA LONGORIA

Foto: Pinterest

LORI HARVEY

Foto: Pinterest

Kanski filmski festival (franc. Le Festival International du Film de Cannes) održava se svake godine u gradu Kanu na jugu Francuske još od 1946. Na festivalu se prikazuju novi filmovi svih žanrova, uključujući i dokumentarne filmove, iz celog sveta. On je jedan od najprestižnijih i najpopularnijih filmskih festivala na svetu. Festivalu se može prisustvovati samo sa pozivnicom, a održava se jednom godišnje u Palati festivala i kongresa.

Odgovori

Your email address will not be published.

Prethodni članak

Muškarac stvorio Vogue, žene ga oblikovale: Zaboravljene urednice koje su ostavile snažan pečat na istoriju magazina

Sledeći članak

Izdvajamo šest najlepših torbi za leto 2022