Foto: Pexels

Izdvajamo – aksesoari koji će upotpuniti vaš izgled tokom jeseni

Početak
11/10/2023

Bez obzira da li nosimo neki uobičajeni ili možda šik autfit, modni aksesoari su uvek dobrodošli da upotpune izgled. Jesen je pravo vreme kada možemo da se igramo sa njima i stvaramo neverovatne kombinacije.

Broševi

Iako vas možda reč broš asocira na neku baku, ove jeseni ćete razbiti sve predrasude o tome jer prete da vrlo popularan modni aksesoar. Ovaj detalj probuće Koko Šanel u svima i upotpuniće sve naše elegantne autfite. Broš se ne mora samo odnositi na elegantnu graderobu, možete ga kačiti na vašoj jakni ili džemperu, i od nečeg običnog načiniti nešto drugačije.

Foto: Pexels

Prstenje

Što smelije kombinacije prstenja budete pravili, to ćete više ispoštovati ovaj trend. Možete nositi srebrne, zlatne, rouz gold ili možda neke plastične prstene, totalno je nebitno, bitno je samo to izneti na što smeliji i interesantniji način.

Biseri

Sofisticiranost i elegancija predstavljaju sinonime za bisere. Biseri su komad nakita koji je vanvremenski, iako nam se čini da nikada nisu izašli iz mode, ove jeseni će to i dokazati i dostići svoj vrhunac.

Foto: Pexels

Čoker cvetna ogrlica

Svedoci smo uspona čoker cvetne ogrlice koju danas možemo videti uz ssve vrste autfita. Ove ogrlice predstavljaju dijamant sezone bilo da su od teksasa, satena, sa šljokicama ili bez one su idealan izbor.

Male torbe sa ručkom

Ovosezonske torbice biće autentične po svojim ručkama. Bilo da su zamršene, u obliku telefonske slušalice ili običnog lanca, možda čak i u obliku manžetne ili narukvice, karakteristično za ove torbe je da ručka stoji na vašem zglobu dok je nosite.

Foto: Pexels

Metalne torbice

Bilo da su od srebra ili zlata ili možda čak i kombinacija ta dva metala, ove torbice biće izuzetno popularne ove jeseni. Ne samo što su vrlo upotrebljive, već će i razbiti monotoniju vašeg autfita i učiniti ga autentičnijim.

Crvena boja

Kao boja koja će obeležiti ovu jesen izabrana je crvena. Koji god crveni komad garderobe da ponesete nećete pogrešiti, naprotiv bićete vrlo u trendu. To mogu biti crvene hulahopke, suknje, jakne ili možda čak i kape.

Minđuše

Nijedna sezona pa ni ova ne može proći bez svojih minđuša. Ove jeseni dominiraće zlatne i srebrne minđuše koje su u obliku suze, deblje male alke, ali takođe i glomazne minđuše u obliku cveta ili lista priljubljene uz vaše uho.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Zbog čega je Santo Versace večeras u Beogradu?

Sledeći članak

Po čemu se Cartier torbe razlikuju od drugih?

Ne propustite

Volite loaferice, ali ne znate kako da ih kombinujete? Imamo savete za vas

Modni poznavaoci se slažu da su loaferice apsolutni modni hit ove sezone,

Beba Lončar – modni omaž ikoni stila domaće kinematografije i prirodnoj lepoti Beograda

U novoj rubrici “Modni omaž” na LA VIE EN ROSE, svake nedelje možete pratiti i

Mirjam Krajina ispred brenda Row Bag kreirala prvu torbu od piva: donosimo vam (sve) detalje

Raw Bag™ i Sabant, zagrebački brendovi koji vole inovacije i dizajn, objavili