/

Igra se sa stilom i ako je u drugom stanju: Rijana o modnim izazovima tokom trudnoće

Rijana (puno ime Robyn Rihanna Fenty) prvi put o tome kako je trudnoća uticala na njen prepoznatljiv stil.

Prilikom intervjua za magazin “People” na Fenty Beauty Universe događaju u Los Anđelesu, 33-godišnja pevačica koja čeka prvo dete sa A$AP-om Rokijem — rekla je da je prihvatila da dobro i loše dolazi sa njenim novim oblinama. Napominjući da je „zabavno“, ali i „izazov“ igrati se modom dok je trudna, Rijana je u intervjuu istakla da voli da eksperimentiše i sada sa svojim stilom.

– Sviđa mi se. Uživam u tome. Uživam što ne moram da brinem da li ću prikriti stomak – rekla je popularna pevačica, i nastavila:

– Ako se osećam pomalo bucmasto, shvatim da je to beba i da jednostavno nije do mene.

Rijana je takođe pojasnila da joj moda ovih dana zapravo pomaže da vrati samopouzdanje.

– Od kada sam trudna, desi se da se ponekad osetim kao da želim samo da ležim na kauču ceo dan. Ali kada stavite malo pudera i malo karmina, transformišete se – rekla je i istakla da kada obučeš nešto da bi izgledao dobro, onda se dobro i osećaš. 

– To sam davno čula, ali je istina. Zaista te moda može podići sa kauča i načiniti da se osetiš ponovo zavodljivo i privlačno.

Podsetimo, krajem prošlog meseca, Rijana i A$AP Roki (33) fotografisani su u Njujorku gde je Rijana debitovala sa trudničkim stomakom, noseći dugu ružičastu jaknu. Njena jakna bila je otkopčana pri dnu kako bi otkrila njen stomak, do kog se spuštala ogrlica sa zlatnim krstom i šarenim draguljima.

Odgovorite

Your email address will not be published.

Prethodni članak

Nikome nije govorio o svojoj bolesti – tri godine bez Karla, sećanje na Chanel maga

Sledeći članak

„CLIP ON“ minđuše ponovo u modi

Poslednje od Crveni tepih