/

HUGO BOSS revija u Majamiju kakvoj se nismo nadali

Okretanje prošlosti kako bi se hrabro zakoračilo u budućnost bila je samo jedna od osnovnih tema u modernim i tredicionalnim kreacijama, predstavljenim na reviji HUGO BOSS u Majamiju 15. marta. Nova kolekcija za proleće/leto 2023 prezentovana je pred više od 500 gostiju, posle čega je usledio i koktel u Herald Plazi.

Crpeći inspiraciju delom iz grada u kome je revija održana, nova BOSS kolekcija uobličila je dualnost i kreativnu enigmu koja živi između apstraktnog pojma suprotstavljenih država. Ovaj koncept je primenjen na poznate korene brenda u muškom kroju, uključivanjem prozirnih tkanina i osećaja privlačnosti.

Ukupan asortiman predstavljao je elegantnu i sofisticiranu ideju o tome šta znači prihvatiti duh individualnosti u svetu koji se stalno menja.

Imajući u vidu pojam transparentnosti, celokupna scenografija revije imala je modernu, odnosno “vodenu” temu, kako bi se stvorio utisak da je ceo prostor okružen zidovima vode. Modeli su izgledali kao da hodaju po vodi.

Poznate ličnosti kao što su Naomi Kembel, Lo Rouč, Kabi Lejm, DJ Kaled, Alika Šmit, Jusra Mardini, Prešes Li, Ibtihaj Muhamed, Ezra Freč i Kejleb Vilijams ušetale su u na pistu, a Pamela Anderson je otvorila veličanstvenu reviju.

Više pogledajte u videu ispod:

* Zabranjeno svako kopiranje tekstova bez odobrenja 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije