Foto: WESTON KLOEFKORN / PROMO

Glumica Jelena Gavrilović pojavom zasenila u Njujorku

Početak
21/11/2023

Srpska glumica Jelena Gavrilović oduševila je prisutne svojim glamuroznim stilom na gala manifestaciji u Njujorku u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja, 17. novembra u legendarnom “Ćiprijaniju” u srcu Menhetna.

Foto: WESTON KLOEFKORN / PROMO

Četvrto po redu ovakvo okupljanje imalo je 470 gostiju iz različitih delova Sjedinjenih američkih država i drugih delova sveta. Prikupljena suma od preko 100,000 dolara biće jednako raspoređena na dva istaknuta projekta: Feel to Heal Fondacije Novak Đoković, koji ima za cilj da osnaži emocionalnu inteligenciju kod dece, opremajući ih veštinama neophodnim za uspešan život, i projekat palijativnog zbrinjavanja dece obolele od neizlečivih bolesti, koji uključuje pružanje medicinske i psihološke nege deci i pomoć njihovim porodicama.

Jelena Gavrilović vodila je događaj uz Đorđa Petkovića, člana Upravnog odbora Srpskog filantropskog društva, a posebnu pažnju i pozitivne reakcije izazvao je njen muzički nastup.

Foto: WESTON KLOEFKORN / PROMO

Neverovatna je čast i zadovoljstvo što sam drugu godinu zaredom deo ove manifestacije. Izuzetno sam srećna što će ovogodišnji prihod biti usmeren ka stvaranju boljeg sveta za decu u Srbiji – izjavila je Jelena.

Za ovu priliku Jelena je nosila kreaciju Amine Hasanbegović, uz Svarovski nakit koji je dizajnirala kreativna direktorka Svarovskog, Đovana Engelbert.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Najpoznatiji autfiti iz kultnih romantičnih komedija

Sledeći članak

Negativan uticaj mode i lepote po zdravlje

Ne propustite

Volite loaferice, ali ne znate kako da ih kombinujete? Imamo savete za vas

Modni poznavaoci se slažu da su loaferice apsolutni modni hit ove sezone,

Beba Lončar – modni omaž ikoni stila domaće kinematografije i prirodnoj lepoti Beograda

U novoj rubrici “Modni omaž” na LA VIE EN ROSE, svake nedelje možete pratiti i

Mirjam Krajina ispred brenda Row Bag kreirala prvu torbu od piva: donosimo vam (sve) detalje

Raw Bag™ i Sabant, zagrebački brendovi koji vole inovacije i dizajn, objavili