Georges Chakra – nova kolekcija predstavljena na krovu zgrade

Foto: Georges Chakra

Libanski dizajner Georges Chakra, predstavio je svoju kolekciju za jesen/zimu 2023. na krovu jedne zgrade koja je bila prepuna ljubitelja mode.

Za nova izdanja, kreator je crpio inspiraciju iz „veze sa gradovima“.

Postavljeni na vruhu zgrade, čiji se pogled pružao na Trijumfalnu kapiju i Ajfelovu kulu, upotpunio je kreacije bogatim nijansama plave, srebrne, zelene, braon i zlatne boje koje su u kontrastu sa sivim i antracitnim zgradama u Parizu.

U nastavku Vam prikazujemo šest istaknutih komada iz njegove kolecije:

Velvet tubes (Somotne cevi)

Kreator je otvorio reviju sakoom sa dubokim dekolteom, napravljenih od zamršenih somotnih cevi pedantno uvijenih sa višeslojnim svilenim rukavima.

In red (U crvenom)

Crvena lepršava haljina sa šlepom do poda i prorezom do butina, ukrašena je perjem oko struka.

Woven gown (Tkana haljina)

Jedan od najvažnijih komada revije je srebrna haljina sa šljokicama koja je tkana,sa zarobljenom crnom kragnom i kvadratnim izrezom.

Sparkly ensemble (Svetlucavi ansambl)

Kolekcija ovog dizajnera ne sadrži samo haljine koje bi se nosile na crvenom tepihu, već i skrojene pantalone i blistave majice. U ovom komadu je uklopio crne pantalone sa gornjim delom na jedno rame sa pufnastim rukavom i šlepom do poda.

Satin set (Satenski komplet)

Satenski komplet, koji privlači pažnju, daje kraljevsku eleganciju. Odelo čine pantalone ravnih nogavica i gornji deo sa naborima na ramenima.

Bridal dream (Svadbeni san)

Dizajner je reviju zatvorio luksuznom venčanicom. Za ovu kolekciju, odlučio se za haljinu krem boje u obliku stuba od čipke od ružičastog zlata sa lepršavim sjajnim šljokicama, obloženu krem tilom sa dugačkim šlepom od satena.

Odgovori

Your email address will not be published.

Prethodni članak

VALENTINO u Rimu predstavio novu kolekciju za sezonu 2022/2023

Sledeći članak

More umesto modne piste – nova kolekcija Marques’ Almeida

Poslednje od Runway